Persoonlijk interieuradvies

5 jaar garantie

Laagste prijsgarantie

 • Persoonlijk interieuradvies

 • 5 jaar garantie

 • Laagste prijsgarantie

 PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

Blog

 1. Een vloerkleed bij de bank neerleggen

  Een vloerkleed bij de bank neerleggen

  Je hebt zojuist een nieuwe bank gekocht en je wilt deze op een stijlvolle manier aankleden. Dit kan bereikt worden door verschillende woonaccessoires toe te voegen, zoals een plaid of mooie sierkussens. Een vloerkleed van goede kwaliteit zorgt daarbij voor eenheid in je interieur. Het helpt om losse items samen te brengen en een samenhangende uitstraling te creëren. Maar welk vloerkleed past bij mijn bank en interieur? Wat is de juiste grootte van mijn vloerkleed? Welke kleur vloerkleed is het leukste bij mijn bank? Ook niet onbelangrijk; hoe leg je een vloerkleed bij de bank? Onder de bank of ervoor? Met zoveel vragen kan het soms moeilijk zijn om een beslissing te nemen. Lees in deze blog hoe jij jouw vloerkleed bij de bank kan neerleggen.

  Lees meer »
 2. Haal Karakter in huis

  Blog - Haal Karakter in huis

  Onlangs was ik uitgenodigd om een inspirerend bezoek aan de interieurwinkel Bouman & Potter te brengen. Zij zijn al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van wonen en slapen. In 1919 begonnen als Winkel van Sinkel en inmiddels gespecialiseerd in het realiseren van jouw woonwensen. Ooit begonnen in Poortvliet maar inmiddels ook gevestigd in Eindhoven en Rotterdam.  Ze hebben het predicaat hofleverancier dus met recht een begrip op het gebied van interieur. En laat daar nou net mijn interesse liggen!

  Lees meer »
 3. Bankkanjers: Zo stel je gemakkelijk je eigen bank samen!

  Blog - bankkanjers zo stel je gemakkelijk je eigen bank samen

  Bij Bouman en Potter stel je zelf je eigen bank samen! Jij bepaalt tot in detail hoe de bank eruit komt te zien, van de bekleding, tot aan een eventuele USB-aansluiting. Ook het zitcomfort van de bank bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd een prachtige bank die past bij jou en jouw interieur. Om het eenvoudig te maken voor je, hebben wij een aantal banken geselecteerd die talloze mogelijkheden bieden, dit zijn onze zogeheten ‘bankkanjers’!

  Lees meer »
 4. Op deze 7 brandende interieurvragen krijg je antwoord!

  Blog - Op deze 7 brandende interieurvragen krijg je antwoord!

  Je woning inrichten, het lijkt soms makkelijker dan dat het is! Stel je voor, je koopt op zaterdagmiddag een vloerkleed waar je helemaal verliefd op bent, maar bij thuiskomst bedenk je je ineens: hoe leg ik die nou eigenlijk neer, voor of onder de bank? Hierbij een greep uit de meest gestelde interieurvragen aan onze interieuradviseurs!

  Lees meer »
 5. Woontrend Bubbling Colors

  Blog - Bubbling Colors

  Bubbling colors, dé woontrend van 2022! Maar wat houdt deze trend precies in? De naam zegt het eigenlijk al: levendige kleuren! En wat past er nou beter bij de zomer dan felle, frisse en levendige kleuren.

  Lees meer »
 6. Maak je huis klaar voor de zomer met deze 5 tips!

  Maak je huis zomerklaar

  De temperaturen lopen weer op, de zomer staat binnenkort weer voor de deur! Maar geen paniek, met deze tips heb je jouw huis en interieur in een handomdraai klaar voor de zomer. Haal de zon naar binnen en laat je huis sprankelen met frisse kleuren.

  GROTE SCHOONMAAK

  Ben je vergeten de lenteschoonmaak te houden? Grijp dan nu je kans, ruim op, sorteer en doneer! Een grote schoonmaak geeft een

  Lees meer »