Persoonlijk interieuradvies

5 jaar garantie

Laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk interieuradvies

  • 5 jaar garantie

  • Laagste prijsgarantie

 PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

5x B&P voor jou

1 | DE 5 JAAR B&P GARANTIE

Geniet met Bouman & Potter van de beste garanties op het gebied van bestelling, bezorging en kwaliteit. Wij bieden als CBW erkende woonwinkel 5 jaar (afbouwende) garantie en de laagste prijs garantie op alle producten in de winkel en webshop. Zie je bij een andere winkel hetzelfde product tegen een lagere prijs? Dan betaalt B&P het verschil aan je terug. Ook heb je een omruilgarantie van 30 dagen. B&P biedt ook de All In House garantie, waarmee je kiest voor 7 jaar vlekkengarantie en volledige garantie op zitmeubels.

2 | PERSOONLIJKE SERVICE

De medewerkers van Bouman & Potter bieden jou graag de service die jij verdient. Daarom staan ze altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. In de winkel én vanuit ons Klant Contact Centrum. Achter de schermen werkt iedereen eraan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Van onze interieuradviseurs en stylisten tot de meubelbezorgers: Bouman & Potter biedt een persoonlijke service.

3 | EIGENZINNIGE COLLECTIE

Bouman & Potter heeft hart voor wonen en slapen. De collectie van de woonwinkel wordt met zorg samengesteld. Om een unieke en eigenzinnige collectie te garanderen, ontwerpt B&P de meeste meubels zelf. Zo kies je voor wonen en slapen naar de laatste trends. Dat zie je dan ook meteen als je de winkel binnenstapt of doorklikt naar de webshop. En het leukste is: alles is verrassend betaalbaar! Zo weet je zeker dat je bij B&P alles vindt dat jij nodig hebt voor een thuis dat bij je past.

4 | PASSEND INTERIEURADVIES

Voor kastelen, twee-onder-een-kaphuizen en voor studio’s: B&P biedt een passend interieuradvies voor iedereen. Onze woonexperts laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn van jouw huis. Bij een interieuradvies wordt een 3D-beeld gecreëerd van jouw woning en zie je jouw woonwensen vertaald tot een real life plaatje. Een afspraak inplannen kan snel & simpel: bel naar 088 2349800 of mail naar info@boumanenpotter.nl.

5 | UNIEKE WOONINSPIRATIE

Bouman & Potter neemt je mee in de wereld van wonen. Ontdek jouw wooninspiratie in de B&P blog en bezoek onze pagina op Facebook, waar je de nieuwste woontips & trends vindt. In de winkel in Eindhoven maak je kennis met het TrendID van B&P. Een selectie volledig ingerichte woon- en slaapkamers, waar jij al woonideeën in real life kunt zien. Ervaar de unieke wooninspiratie van Bouman & Potter en breng een bezoek aan de winkel in Eindhoven of Poortvliet.