Persoonlijk interieuradvies

5 jaar garantie

Laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk interieuradvies

  • 5 jaar garantie

  • Laagste prijsgarantie

 PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

Geschiedenis

Klein begonnen, groot gegroeid. Dat is in het kort de geschiedenis van Bouman & Potter. Het familiebedrijf is opgestart in het jaar 1919 als Winkel van Sinkel. De familie Bouman heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van woonwensen. De vierde generatie Bouman staat daarmee aan de top als het gaat over kennis en expertise op het gebied van wonen en slapen.

BOUMAN & POTTER – A WAY OF LIFE

In de jaren zestig kreeg het familiebedrijf de naam Bouman-Potter en verhuisde in Poortvliet naar een nieuw pand. Zo kwam er meer ruimte voor het etaleren van verschillende soorten meubels. Het bedrijf bleef groeien en verhuisde in 1994 onder de naam Woonboulevard Poortvliet naar een royaal opgezette showroom. De formule Bouman & Potter bleef echter bestaan als onderdeel van de woonboulevard. Bij een bezoek aan Poortvliet vind je alles wat je nodig hebt voor het vormgeven van jouw droomhuis. En die formule, die start in 2017 ook in Son. Zo is Bouman & Potter vanuit heel Zuid- en Midden-Nederland als ook vanuit België eenvoudig te bereiken. Sinds 21 mei 2020 is Bouman & Potter ook te vinden op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium in Rotterdam. In al onze vestigingen geven onze woonexperts je graag advies. Voor een thuis dat bij jou past.

DE INSPIRATIE VAN BOUMAN & POTTER

Dagelijks zijn er ruim 200 mensen achter de schermen bezig om het interieur van jouw dromen te realiseren. Zowel in Poortvliet als in Son geniet je van de stijlvolle woonplaatjes, die worden neergezet door onze stylisten. Zo blijf je altijd up to date. Meer weten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, blader de magazines en folders door en volg ons op social media.