Persoonlijk interieuradvies

5 jaar garantie

Laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk interieuradvies

  • 5 jaar garantie

  • Laagste prijsgarantie

 PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

Bouman en Potter interieuradviesBouman en Potter interieuradvies

Kies voor een interieur dat echt bij je past 

Je huis moet een thuis zijn. Je moet je kunnen ontspannen en optimaal genieten van jouw interieur. Onze interieuradviseurs weten als geen ander hoe jij dat ook in jouw interieur kunt realiseren. Door middel van een uitgebreide intake en het beste advies van onze experts voelt jouw huis binnen no-time als een echt thuis. Vraag nu advies aan, onze interieuradviseurs staan altijd voor je klaar in onze winkels in Rotterdam, Eindhoven en Poortvliet.

Interieuradvies Bouman en Potter
Interieuradvies Bouman en Potter
Interieuradvies Bouman en Potter
Interieuradvies Bouman en Potter

In 4 stappen jouw droominterieur

1

Maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies

Vul het aanvraagformulier in en geef je voorkeursdatum en dagdeel in. Ook kun je hier een plattegrond en foto’s van de ruimte(s) uploaden.

2

Wij bellen jou om een afspraak in te plannen

We bellen je binnen 2 dagen na ontvangst van het formulier. Dan bespreken we wat jouw woonstijl is en waar je voorkeur naar uit gaat en plannen een afspraak in. Vervolgens gaan wij ons voorbereiden op onze afspraak.

3

Leuk! Het interieuradvies in de winkel

Een van onze interieurexperts ontvangt je in de winkel met een lekkere kop koffie. Aan de hand van jouw woonwensen en eventueel een plattegrond en foto’s van de ruimtes die je wilt inrichten gaan we samen an de slag. We mixen & matchen diverse meubels bij elkaar en we maken het visueel met een 3D ontwerp.

4

Hoe lang duurt het en wat zijn de kosten

Het interieuradvies duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 75. Dit bedrag wordt in mindering gebracht wanneer je een bestelling van
> € 1500 plaatst.


De onderwerpen van ons interieuradvies

Stijl onderzoek

Productadvies over alle soorten meubels

Stalenpresentatie

Moodboard

2D interieurschets / 3D interieurplan

Meubelplan

Interieuradvies ook bij nieuwbouwplannen

Kleur- en materialenplan


Bij ons thuis

Neem een kijkje & laat je alvast inspireren

Bouman en Potter interieuradvies
10

Fijn geholpen door Gertie!

Fijn persoonlijk en deskundig geholpen door Gertie ! Ze vroeg goed door wat onze wensen waren om ons te helpen bij de mogelijkheden van een goede keuze, zonder daarbij opdringerig te zijn ! Met vriendelijke groeten: Familie v.d. Burgt

Sjef

Bouman en Potter Interieuradvies
10

Heel vriendelijk en deskundig

Medewerkers Bouman en Potter Meubelplein Son, zijn heel vriendelijk en deskundig. Je kunt in alle rust kijken en als je iets wilt weten staan ze paraat. Heb dressoir uitgezocht die ik graag groter had, medewerker ging informeren en het was totaal geen probleem. Ook voor mijn andere meubels kreeg ik goede informatie. Niets dan lof!! Dank je wel medewerkers.

Tony

Bouman en Potter Interieuradvies
8

Mooie meubels voor ieder wat wils

We zijn heel goed geholpen goede uitleg over bank en stoelen wat we gekocht hebben we zijn tevreden tot nu toe onze bank en stoelen komen pas in juli en ga ervan uit dat het allemaal goed komt. Groetjes, fam. Adler

Marian

Bouman en Potter interieuradvies
10

Erg fijn geholpen!

Erg fijn geholpen! De medewerker wist precies wat wij zochten en ze gaf goed advies over het combineren van kleuren en stijlen. We hebben onze meubels nog niet binnen, maar over de service zijn we zeker te spreken!

Fenne

Ook enthousiast geworden? Vraag dan hier gelijk advies aan!


  • > 100 jaar ervaring

  • Visueel 3D ontwerp

  • Service op maat

  • Mix & match onze uitgebreide collectie

  • Klanten beoordelen ons met een 8.7


Interieuradviespakket

€ 75


Product- en materiaaladvies over meubels, vloer- & wandproducten en accessoires. Een 2D interieurschets en plattegrond. Stalen presentatie en stijlenonderzoek samen in een 3D interieurplan.

Hoe komen we tot jouw droominterieur?

We kijken eerst naar de grotere items in jouw ruimte(s): welke vloer, welke gordijnen, welke kleuren heb of wil je hebben. Ook jouw voorkeur voor een interieurstijl voeren we door in ons advies. We kijken naar materialen en mixen & matchen de meubels die jij mooi vindt en die passen bij jouw huidige interieur en stijl. Ook zetten we alles in een 3D tekening om het visueel te maken voor de ruimte(s) waar je je interieur wilt vernieuwen. Zo komen we tot jouw droominterieur!Interieuradvies op maat

Je huis is een plek waar je je thuis moet voelen. Of je nu bent verhuisd of gewoon een frisse wind door je interieur wilt laten waaien, onze experts zijn er voor jou. Misschien heb je al uitgebreid gezocht op het internet of zie je de mooiste interieurs voorbij komen op Pinterest. Maar hoe realiseer je zo’n interieur in jouw eigen huis? Vaak weten we wel wát we willen maar niet hoe we het ook echt vertaald krijgen naar ons eigen interieur. Een woning inrichten is lastiger dan je op het eerste gezicht denkt.

Heb je hulp nodig met het vinden van inspiratie of het maken van de juiste keuze? Dan helpen onze deskundige interieuradviseurs je graag. Tijdens een persoonlijk interieuradvies bij Bouman & Potter nemen we uitgebreid de tijd om te bekijken wat jouw wensen zijn en hoe we dit kunnen realiseren naar het interieur van je dromen. Wij ontvangen je graag op onze locaties in Rotterdam, Eindhoven of Poortvliet.

Advies op maat

Kies je voor advies op maat door een van onze woonexperts? Dan nemen wij na jouw aanmelding telefonisch contact met je op. Met een uitgebreide telefonische intake komen we erachter wat jouw woonstijl is en waar jouw voorkeur naar uitgaat. Zo kunnen onze adviseurs zich goed voorbereiden op de afspraak. Tijd voor je afspraak? Een van onze interieurexperts ontvangt je in de winkel met een lekkere kop koffie of thee. Aan de hand van jouw woonwensen en een plattegrond van de ruimtes gaan we aan de slag met het interieur. We mixen & matchen diverse meubels bij elkaar en we maken het visueel met een 3D ontwerp.

Interieuradvies kosten

Wanneer je kiest voor een interieuradvies op maat dan gaan we in ongeveer 1,5 uur helemaal de diepte in om jouw droominterieur te vertalen naar de ruimtes in je huis. De kosten van zo’n advies bedragen normaalgesproken € 75. Dit bedrag wordt in mindering gebracht wanneer je aan de hand van het advies een bestelling plaatst van > € 1500.

Interieuradvies bij Bouman & Potter

Ben je op zoek naar interieuradvies van échte experts, dan ben je bij Bouman & Potter aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een interieur in een landelijke stijl of helemaal weg bent van een hip en trendy interieur, onze woonexperts weten iedere stijl exact te vangen in de juiste meubels in je interieur. Van grotere meubels als banken, kasten en eettafels tot aan kleine accessoires om je interieur op de juiste manier af te stylen. Een interieur dat bij je past realiseer je met het juiste woonadvies. Maak nu snel een afspraak met een van onze interieuradviseurs en dan kom jij binnenkort iedere dag thuis in jouw droominterieur.