Interieuradvies

Interieuradvies Bouman & Potter


Om jouw en onze gezondheid te waarborgen, houden wij ons ook tijdens het interieuradvies aan de richtlijnen van het RIVM.
Hoe we dat doen, lees je hier.

Droom jij ook al jaren van een INTERIEUR dat volledig is afgestemd op je smaak?


Kies jij voor een stoere leren bank of voor een mooie hoekbank met relaxfunctie? Welke eetkamerstoelen passen het beste bij die houten tafel? En staan de gordijnen wel mooi bij de kleur op de muur? Bouman & Potter biedt wooninspiratie voor je hele huis. Vaak is het lastig keuzes te maken bij het samenstellen van je interieur. De woonexperts van Bouman & Potter helpen je hier graag bij. Tijdens onze advies-sessie in de showroom, laten wij je de mogelijkheden zien om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.


TELEFONISCH OF ONLINE ADVIES


Mocht je ondanks onze maatregelen in de showroom of om gezondheidsklachten toch liever thuis blijven? Geen probleem, bel of mail ons dan gerust. Wij staan graag voor je klaar en geven je op afstand ook advies en kunnen je ideeën geven. Dit kan via de mail (info@boumanenpotter.nl) of telefonisch (088-2349800). Wij kunnen je ook via videobellen (FaceTime, Zoom, Hangouts) adviseren. Vul dit formulier in om een afspraak te maken. We contacten je dan zo snel mogelijk om een tijdstip af te spreken.INTERIEURADVIES – Hoe vraag ik het aan?


We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en doen dat met persoonlijk advies. Wij vragen voor het interieuradvies een bijdrage van € 50. Maar, als je bij ons een order plaatst van € 1500 dan wordt de bijdrage van € 50 weer afgetrokken van het orderbedrag. Voor het interieuradvies willen we graag genoeg tijd reserveren. Klik daarom op de button maak afspraak en vul het webform in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak definitief af te stemmen.


maak afspraak

 
*Bij besteding vanaf € 1500, wordt de € 50 van het orderbedrag afgetrokken.

* Vereiste velden