Interieuradvies

Interieuradvies Bouman & Potter


Helaas kunnen wij op dit moment geen interieuradvies geven in onze showroom. Wij helpen je graag telefonisch, via beeldbellen of aan huis. Maak een afspraak.

Droom jij ook al jaren van een INTERIEUR dat volledig is afgestemd op je smaak?


Kies jij voor een stoere leren bank of voor een mooie hoekbank met relaxfunctie? Welke eetkamerstoelen passen het beste bij die houten tafel? En staan de gordijnen wel mooi bij de kleur op de muur? Bouman & Potter biedt wooninspiratie voor je hele huis. Vaak is het lastig keuzes te maken bij het samenstellen van je interieur. De woonexperts van Bouman & Potter helpen je hier graag bij. Tijdens onze advies-sessie in de showroom, laten wij je de mogelijkheden zien om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.


TELEFONISCH OF ONLINE ADVIES


Wij staan graag voor je klaar en geven je op afstand ook advies en kunnen je ideeën geven. Dit kan via de mail (info@boumanenpotter.nl) of telefonisch (088-2349800). Wij kunnen je ook via videobellen (FaceTime, Zoom, Hangouts) adviseren. Vul dit formulier in om een afspraak te maken. We contacten je dan zo snel mogelijk om een tijdstip af te spreken.


Online afspraak

INTERIEURADVIES – Hoe vraag ik het aan?


We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en doen dat met persoonlijk advies. Het interieuradvies is tijdelijk gratis! Dus maak snel een afspraak.Voor het interieuradvies willen we graag genoeg tijd reserveren. Klik daarom op de button maak afspraak en vul het webform in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak definitief af te stemmen.

Maak een afspraak voor na 19/01

 

* Vereiste velden