PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

Interieuradvies


DROOM JIJ OOK AL JAREN VAN EEN INTERIEUR DAT VOLLEDIG IS AFGESTEMD OP JE SMAAK?

Kies jij voor een stoere leren bank of voor een mooie hoekbank met relaxfunctie? Welke eetkamerstoelen passen het beste bij die houten tafel? En staan de gordijnen wel mooi bij de kleur op de muur? Bouman & Potter biedt wooninspiratie voor je hele huis. Vaak is het lastig keuzes te maken bij het samenstellen van je interieur. De woonexperts van Bouman & Potter helpen je hier graag bij. Tijdens onze advies-sessie in de showroom, laten wij je de mogelijkheden zien om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Natuurlijk houden we ons tijdens deze sessie aan alle RIVM maatregelen.

Bekijk onze uitgebreide video, hierin legt collega Cas uit hoe een interieuradvies werkt bij Bouman en Potter en hoe het jou kan helpen je droominterieur samen te stellen.

INTERIEURADVIES – HOE VRAAG IK HET AAN?

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en doen dat met persoonlijk advies. Wij vragen normaal gesproken voor het interieuradvies een bijdrage van € 50. Maar, deze is nu dus tijdelijk gratis! Voor het interieuradvies willen we graag genoeg tijd reserveren. Klik daarom op de button maak afspraak en vul het webform in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak definitief af te stemmen.
maak afspraak interieuradvies