Blog - Bubbling Colors

Bubbling colors, dé woontrend van 2022! Maar wat houdt deze trend precies in? De naam zegt het eigenlijk al: levendige kleuren! En wat past er nou beter bij de zomer dan felle, frisse en levendige kleuren.

Wanneer je je bevindt in een interieur dat is opgebouwd vanuit de Bubbling Colors trend, waan je je in een ruimte die is opgebouwd uit pasteltinten die aangevuld zijn met accenten van pastel neon. De combinatie van zachte tinten met felle neonkleuren zorgt voor een rustige maar toch levendige sfeer. Je komt helemaal tot rust van de ronde en vloeiende vormen, er is gebruik gemaakt van hele en halve cirkels. Daarnaast is het golfpatroon van water een belangrijke inspiratiebron, de golfpatronen van water zorgen voor een zacht effect. De combinatie van zachte tinten aangevuld met pasteltinten, ronde vormen en transparante materialen leveren een vloed van ontspanning op. Bubbling Colors laat je ontsnappen aan de dagelijks hectiek.

Blog - Bubbling ColorsBlog - Bubbling Colors

Vloeiende en strakke vormen

In deze woontrend wordt er veel gebruik gemaakt van afgeronde vormen. Hele en halve cirkels zorgen voor een vloeiend effect, dit geeft eenheid aan het interieur. Maar je kunt ook denken aan golfpatronen die geïnspireerd zijn op watereffecten. Ook een hint van strakke vormen kan niet ontbreken aan de trend.

De vloeiende effecten kun je terug laten komen in bijvoorbeeld een vloerkleed met een golfpatroon, of simpelweg een kandelaar met ronde vormen doet al veel!

Pastel- en pastel neonkleuren

De kleurkaart van de trend bestaat uit pasteltinten met een vleugje pastel neon. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van wit, dit legt de focus op transparantie en rust. De kleuren worden veelal toegepast op transparante of semi-transparante oppervlakten, en dit geeft weer een prachtig waterig effect.

Materialen

De materialen die gebruikt worden zijn geïnspireerd op de transparantie van water en gel. Water heeft namelijk heldere, ontspannende en zuivere eigenschappen. Glas, hoogglans keramiek, vlechtwerk en melkglas mogen ook niet ontbreken aan dit interieur.

Welke accessoires passen er bij de Bubbling Colors trend?

De hoeveelheid mogelijkheden is ontelbaar, van semi-transparant pastelkleurige vazen, gedraaide kaarsen, sierkussens met een golvend patroon of ga voor een bloemvormige poef.

Benieuwd naar meer?

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Bezoek dan een van onze winkels bij jou in de buurt waar je volop inspiratie op kunt doen. Niet alleen over de woontrend Bubbling Colors, maar nog veel meer! Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar met een advies op maat.