PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

Bezorgen & afhalen

Als klant sta jij centraal bij Bouman & Potter. Daarom zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd. Ben je nog bezig met klussen of wordt een verhuizing uitgesteld? Dan kunnen je meubels tijdelijk worden opgeslagen in het magazijn van Bouman & Potter.

Als er een nieuwe bestelling binnenkomt, gaan onze medewerkers direct aan de slag. Bij voldoende voorraad worden bestelde producten zo snel mogelijk verstuurd uit het logistiek centrum. Met het invullen van je ordernummer online kun je de orderstatus inzien. Zo weet je of jouw bestelling al onderweg is.

HET VERZENDEN VAN EEN BESTELLING

Ook over het versturen van je bestelling is nagedacht door Bouman & Potter. Ieder product wordt met de grootste zorg behandeld en op de juiste wijze ingepakt. Afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van een product, wordt het verstuurd met PostNL of door onze bezorgservice thuis geleverd.

1 | Bezorging via PostNL

Kleinere producten worden verstuurd met PostNL. Tenzij ze breekbaar zijn, dan zorgen onze bezorgers ervoor dat het product veilig en heel bij je thuis komt. Je ontvangt een Track and Trace code in je inbox, waarmee je de status van je bestelling kunt volgen bij PostNL. Wanneer je niet thuis bent wanneer PostNL langskomt, wordt het pakket de volgende dag nogmaals aangeboden. Ben je dan ook niet aanwezig? Haal dan het pakket op bij het postkantoor.

Bij een bestelling wordt er €6,95 in rekening gebracht.

2 | Bezorging door onze bezorgservice

De bezorgers van Bouman & Potter leveren meubels en andere grotere producten bij jou thuis. Hoe werkt het? Als je bestelling gereed is om geleverd te worden, ontvang je een e-mail met de afleverdatum. Komt deze datum jou niet uit? Neem dan contact met ons op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Bij een bestelling betaal je €65 bezorgkosten.

Showroommodellen

• Prijzen van showroommodellen zijn gebaseerd op zelf afhalen en zelf monteren.
• Bezorgen is mogelijk tegen €65 bezorgkosten.
• Montage is mogelijk tegen kosten, montagekosten variëren per artikel.

4 | Afhalen in de showroom

Online bestellingen worden alleen via PostNL of de bezorgservice bij je thuis geleverd. Het is niet mogelijk om een online bestelling op te halen in de showroom van Bouman & Potter in Eindhoven of Rotterdam. Normale bestellingen kunnen eventueel worden opgehaald bij een afhaalpunt, een overzicht van het terrein met het afhaalpunt voor Eindhoven vind je hier.
Voor Rotterdam vind je het afhaalpunt hier.