PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

Betalen

DE BETAALMOGELIJKHEDEN VAN BOUMAN & POTTER

Bij Bouman & Potter betaal je elke bestelling eenvoudig én veilig. Door middel van een paar eenvoudige stappen geef jij je gegevens door via een beveiligde SSL-verbinding. Zo zijn je persoonlijke gegevens gegarandeerd beveiligd en zijn ze niet beschikbaar voor derden. Woonwinkel Bouman & Potter staat hiermee garant voor optimale kwaliteit en service bij elke bestelling. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, er is er altijd één die bij jou past. De betaalmogelijkheden van Bouman & Potter staan hieronder op een rijtje:

1 | iDEAL

Met iDEAL reken je de producten uit je winkelmandje af in de internetbankieren omgeving van je eigen bank. Bij Bouman & Potter kun je betalen met iDEAL met de ABN AMRO bank, ASN bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en de Triodos Bank.

2 | Creditcard

Met een Mastercard of VISA creditcard betaal je bij Bouman & Potter snel en veilig je bestelling. Door de beveiligde betaalomgeving en samenwerking met de creditcardorganisatie is dit een handige manier van betalen. Let op: je kunt alleen online betalen met creditcard, in de winkel is dit niet mogelijk.

3 | Onder rembours

Ook betalen onder rembours hoort tot de mogelijkheden bij Bouman & Potter. Je betaalt dan pas bij ontvangst van je bestelling. Let op: er wordt wel een aanbetaling van 10% over het totaalbedrag gevraagd. Het resterende bedrag betaal je met PIN bij de bezorging van je bestelling.

4 | Klarna factuur

Bouman & Potter biedt in samenwerking met Klarna de mogelijkheid om te betalen op factuur. Bij je bestelling wordt een factuur geleverd, die je binnen 14 dagen in één keer betaalt. Zo heb je twee weken om een product te beoordelen, voordat je het betaalt. Let op: deze regeling geldt alleen voor producten die direct leverbaar zijn.

5 | Mister Cash

Plaats je een bestelling vanuit België? Dan kun je met Mister Cash veilig en snel online betalen. Houd hiervoor je kaartnummer en de vervaldatum bij de hand.

6 | Vooraf betalen

Onder vermelding van je klantnummer en ordernummer kun je de factuur voor levering al betalen. Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt naar Bouman & Potter met IBAN NL 53 RABO 0326 7522 34 en BIC Code RABO NL 2U.

DE SERVICE VAN BOUMAN & POTTER

Met de keuze uit zoveel betaalmogelijkheden is het plaatsen van een bestelling bij Bouman & Potter zo gedaan. En op een manier, die het beste bij jou past! Krijg je een foutmelding of lukt het bestellen om een andere reden niet? Neem dan via 088 2349 800 contact op met ons Klant Contact Centrum. Wij kijken graag met je mee om het probleem op te lossen.

TERUGBETALING NA RETOURNEREN

Heb je Bouman & Potter vooraf betaald voor een bestelling en retourneer je deze? Dan ontstaat er een tegoed, dat zo snel mogelijk wordt teruggestort. Uiterlijk tien werkdagen na ontvangst van een retour ontvang je het hele aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug op je rekening. Let op: voor het retourneren van een maatwerkproduct gelden andere regels.