Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Dyyk

Ontdek de meubels van Dyyk, die een weerspiegeling zijn van nuchter Nederlands design. In de Dyyk collectie bevinden zich banken, stoelen, tafels en verlichting.

Eigenwyys wonen met design meubels van Dyyk

De meubels in je interieur zijn je na een tijdje vertrouwd. De tafel met stoelen in de eethoek, de zithoek met zijn comfortabele bank en fauteuil met handige salontafel. Dyyk helpt je graag om het interieur van je dromen vorm te geven, zodat je extra geniet van jouw thuis. Het uitgangspunt van het designlabel Dyyk is de nuchterheid van de Nederlandse roots. Niet te moeilijk, gewoon doen. Dat zie je terug in de vormgeving en uitstraling van het Dyyk assortiment. Ieder design is afgewerkt met avontuurlijke en frivole details, die de meubels een uniek karakter geven. Met een ambachtelijke achtergrond kiest Dyyk tevens voor het produceren van meubels van de allerhoogste kwaliteit. Het resultaat? Een collectie waarin design, degelijkheid en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Dyyk en een unieke visie op meubelontwerp

Het Nederlandse designlabel Dyyk stelt kwaliteit voorop. Dat zie je in het assortiment banken, fauteuils, stoelen, tafels en verlichting. Alle ontwerpen worden eerst uitvoering gecontroleerd en getest voordat ze de markt op gaan. Daarmee kies je met een Dyyk meubel voor een goed en uniek product. Geef je interieur een eigenwijs randje met Dyyk door het combineren van meubels met een luxe uitstraling en speelse details. Voor een evenwichtig geheel met een verrassend karakter. Zoals het merk het zelf zegt: simpel en no nonsense. Gewoon Dyyk. Lekker eigenwyys.