Woonboulevard Poortvliet XXL

Woonboulevard Poortvliet XXL is totaalbeleving op het gebied van wonen en slapen. In onze showroom van ruim 50.000 m2 en verdeeld over 30 woonwinkels vind je een grote collectie meubelen en accessoires die met zorg is samengesteld; gevarieerd, kwalitatief, karakteristiek en voor iedereen betaalbaar. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om van je huis een thuis te maken. Al 95 jaar staan wij voor service, sfeer, persoonlijk contact en scherpe prijzen. En met ons team enthousiaste verkoopmedewerkers, die je graag voorzien van het juiste advies, staan wij 5 dagen per week voor je klaar.

Een gezellig dagje Poortvliet is niet compleet zonder een bezoek aan ons restaurant Spijs ‘Eten & Drinken’. Kom tijdens het winkelen tot rust onder het genot van een heerlijk kopje koffie met gebak of reserveer een uitgebreide High Tea of High Wine. Maar ook voor rijkelijk belegde broodjes, een warme lunch of een compleet diner kun je in ons restaurant terecht. Heerlijk verse gerechten, bereid met de beste ingrediënten.

Geen tijd om langs te komen in Poortvliet? Dan biedt onze webshop uitkomst. Met een grote collectie, snelle levering en iedere avond koopavond een bron van inspiratie

Bezoek onze showroom

Winkel Online

+ Leukste woonideeën
+ Beste woonadvies
+ Laagste prijsgarantie

Plan je route
+ Grote collectie
+ Snelle levering
+ Iedere avond = koopavond

Bezoek onze webshop