Woonboulevard Poortvliet zoekt jou!

Al ruim 95 jaar is Woonboulevard Poortvliet XXL gevestigd in de Zeeuwse plaats Poortvliet. De woonboulevard is een bruisend meubelcentrum, dat zichzelf ten doel stelt om de woonwens van iedere klant werkelijkheid te maken. Daarmee is het bedrijf synoniem met wooninspiratie, die je niet alleen vindt in de showroom in Poortvliet, maar ook online in de webshop en op onze blog. Een wereld van wonen wordt voor je opengesteld, zodat je alle wooninspiratie vindt die je zoekt om je interieur vorm te geven.

Het bedrijf groeit nog steeds en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, die het team komen versterken. Werken bij de woonboulevard in Poortvliet is een verfrissende uitdaging. Met jouw passie voor woontrends, liefde voor de verkoop of talent voor administratie bieden we jou een passende baan, waarin jouw competenties volledig tot bloei komen. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan zeker een kijkje hieronder, bij de vacatures van Woonboulevard Poortvliet.


De vacatures bij Woonboulevard Poortvliet

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van design? Krijg je een glimlach op je gezicht wanneer je een showroom vol meubels binnenloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze vacatures staan op dit moment open en je kunt reageren door een vacature aan te klikken en je motivatie en cv achter te laten. Staat er geen passende vacature tussen? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar Woonboulevard Poortvliet. Laat ons op een originele manier zien wat jij in huis hebt en waarom jij geschikt bent om het team van de woonboulevard in Poortvliet te komen versterken.