Tot €400,- voordeel!

Een TEMPUR matras bied je het ultieme comfort en de perfecte ondersteuning van je lichaam. Alleen in combinatie met een TEMPUR schotelbodem ervaar je het optimale TEMPUR gevoel. De flexibele schotels bieden de matras ondersteuning waar het nodig is en bewegen mee, waardoor je geen tegendruk ervaart.

Dubbel profiteren

Dit najaar ontvang je bij aankoop van een TEMPUR matras naar keuze € 200,- voordeel per ligplek. En ook op elektrisch verstelbare bedbodem ontvang je € 200,- voordeel. Je totale voordeel kan hierdoor oplopen tot wel € 400,-.*Dus heel veel voordeel en een goede nachtrust, dat is dubbel profiteren!

*Actie is geldig tot en met 30 november. Vraag naar de voorwaarden


Andere acties

2e kussen halve prijs

Door het juiste hoofdkussen te kiezen, kun je je slaaphouding verbeteren en hiermee de kwaliteit van je nachtrust. Tempur biedt een breed assortiment hoofdkussens, afgestemd op de meest uiteenlopende voorkeuren en slaaphoudingen.

Actie
Dit najaar ontvang je bij aankoop van een Tempur hoofdkussen het tweede hoofdkussen voor de halve prijs.

Bekijk alle Tempur hoofdkussens>>

*Actie is geldig tot en met 30 november. Vraag naar de voorwaarden

Tot €1.050,- voordeel op North slaapsysteem

Dit najaar introduceert Tempur het North slaapsysteem. Dit bed biedt je niet alleen de ondersteuning die je lichaam tijdens de nacht nodig heeft, maar ook een zeer stijlvol design. Door de unieke afgeronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst, lijkt dit bijzondere bed te zweven.

Actie
Tot en met 30 november 2015 krijg je, bij aankoop van het North slaapsysteem, een gratis accessoirepakket. Je voordeel kan oplopen tot € 1.050,-!