Kennismaken met de woonboulevard

Jouw interesse ligt op het gebied van wonen en het vormgeven van wooninspiratie. Of dat nu is in de verkoop, het schrijven van een blog of het brengen van een bezoek aan de woonboulevard. In Poortvliet bevindt zich Woonboulevard Poortvliet, een bedrijf met een oppervlakte van 50.000 m2, waar je alles vindt op het gebied van wonen. In 1919 startte in Poortvliet de Winkel van Sinkel, die uitgroeide tot Bouman-Potter en later tot Woonboulevard Poortvliet XXL. Hiermee is de woonboulevard een familiebedrijf met een lange geschiedenis en dat zie en voel je in alles. In al die jaren is er één ding dat niet is veranderd: de service. Die staat namelijk altijd voorop. Zodat elke klant het beste kan verwachten op het gebied van wooninspiratie, interieuradvies en aftersales bij Woonboulevard Poortvliet.


Wil jij een stage bij Woonboulevard Poortvliet?

Stage lopen bij Woonboulevard Poortvliet is een goede start voor het opbouwen van je CV. Je ontdekt een dynamische omgeving en een enthousiast team, die je met veel plezier en passie laten kennismaken met hun dagelijkse werkzaamheden binnen de woonboulevard. Als stagiair draai je meteen mee in ons team, waardoor je extra veel leert van een (afstudeer)stage bij Woonboulevard Poortvliet.

Woonboulevard Poortvliet is altijd op zoek naar nieuw talent. Wil jij graag stage lopen bij de woonboulevard, woon je in de buurt van Poortvliet en volg je een passende opleiding, bijvoorbeeld in de verkoop of (financiële) administratie? Dan willen wij graag met jou kennismaken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van stages of stuur een open sollicitatie.