Al 100 jaar


Bouman & Potter heeft zijn roots in Poortvliet op het mooie eiland Tholen in Zeeland. Daar is onze overgrootvader 100 jaar geleden begonnen met de Winkel van Sinkel. De winkel is altijd in de familie gebleven en in 1997 is de naam Bouman & Potter veranderd in Woonboulevard Poortvliet. Inmiddels zijn we met onze winkel in Poortvliet uitgegroeid tot de grootste woonboulevard van de Benelux. Met 50.000 m² aan meubels, slaapkamers, raamdecoratie, verlichting en accessoires hebben we heel veel keuze! We voeren meer dan 500 merken in onze collectie.

We groeien


Twee jaar geleden openden we een vestiging van Bouman & Potter op het Meubelplein Ekkersrijt in Son (Eindhoven). Onder de naam Bouman & Potter hebben we een prachtig woonlabel ontwikkeld met unieke en eigentijdse meubels. Zo kiest de klant voor wonen naar de laatste trends maar ook naar zijn of haar eigen smaak. Dat zie je dan ook meteen als je onze winkels in Poortvliet en Eindhoven binnenstapt of onze webshop bezoekt. En het leukste is: alles is verassend betaalbaar! We hebben twee prachtige locaties, maar daar stopt het niet want we zijn klaar om verder te groeien. Daarom zullen we in 2020 een derde vestiging openen in het Alexandrium in Rotterdam.

 

Hoe leuk is het om samen vanaf de start een succesvolle winkel op te bouwen in een van de bekendste woonmalls van Nederland? Ga jij met ons de uitdaging aan om in Rotterdam nog een succesvolle winkel op te bouwen? Stap dan nu aan boord en laten we samen de uitdaging aangaan!

Vacatures