Rick & Sanne

Wat een ruimte

Rick (32) en Sanne (34) zijn vijf jaar geleden gaan samenwonen. Hun oog viel op een leuk knus huis met daarnaast een grote schuur. Sinds ze er wonen, wordt de schuur vrijwel niet benut, terwijl hun woongedeelte wel wat groter zou mogen zijn. Zo kwamen ze op het idee om de schuur bij de woning te trekken. Het resultaat mag er zijn: een ruim woonhuis met een authentiek karakter.

We hebben de perfecte match gevondenNa het verbouwen van onze woning kozen we voor het veranderen van het interieur om het landelijke karakter van de huis te benadrukken. Bij Woonboulevard Poortvliet stelden wij ons interieur samen. Het was lastig kiezen met zo’n ruime collectie, maar samen met de interieuradviseur is het gelukt om een perfecte match met ons huis te creëren.
Ook slapen doen we in stijlDe slaapkamer hebben we verplaatst naar de zolder van de oude schuur. De houten balken zijn van onbewerkt hout, waarmee het rustieke karakter van de schuur behouden blijft. En de boxspring met gecapitonneerd hoofdbord past daarmee tot in detail bij de woonsfeer die wij voor ogen hebben!