XLBoom

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

XLBoom

Met de accessoires uit het XLBoom assortiment geef jij je interieur een bijzondere design uitstraling. Even uniek als de XLBoom accessoires zelf!

Design en ambacht gaan hand in hand bij XLBoom

Maak het leven van iedere dag net een stukje mooier met de producten uit de collectie van XLBoom. Ieder item dat het label XLBoom draagt, heeft een eigen verhaal. Elk product in de XLBoom collectie is exclusief gemaakt voor en door XLBoom. Zo kies je met recht voor een accessoire met een uniek karakter. Door te kiezen voor ambacht en vakmanschap als basis voor het producten van het XLBoom assortiment ontstaat een geheel met kwalitatieve roots. Een XLBoom product is niet alleen functioneel, maar roept een emotie bij je op en creëert een luxe en aangename sfeer in elke setting. Dienbladen, fotolijsten, opbergers, serveerschalen en waxinelichthouders: XLBoom biedt kwalitatieve ontwerpen, die allemaal met de hand gemaakt zijn. Zo heeft ieder design een tijdloze uitstraling en is te combineren binnen diverse interieurstijlen.

XLBoom producten vertellen hun eigen verhaal

XLBoom houdt bij het produceren van haar collectie rekening met het milieu. Duurzaamheid staat dan ook hoog in het vaandel bij dit merk. Dat maakt de accessoires van XLBoom nóg leuker om te gebruiken voor de styling van je interieur. Een XLBoom product is niet alleen perfect voor de woonkamer, maar geeft ook sfeer en stijl aan het interieur van de slaapkamer. Zo ademt je hele huis de moderne stijl en het strakke design van XLBoom. Bekijk het hele assortiment van XLBoom in onze showroom of de webshop.