Vroomshoop

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vroomshoop

Het slaapcomfort van de meubels van het merk Vroomshoop is onovertroffen. Het rijke verleden van Vroomshoop zorgt voor slaapkamer meubelen van de hoogste kwaliteit.

Vroomshoop meubelen: betrouwbaarheid, kwaliteit, comfort

De kernwaarden van meubel merk Vroomshoop zijn al decennia lang hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en comfort. Dat maakt de meubel collectie van Vroomshoop voor de slaapkamer tot een geheel met een verfijnde uitstraling. In het assortiment van het Nederlandse designmerk voor slapen vind je comfortbedden, hoog-laag-slaapsystemen, kledingkasten, commodes en nachtkastjes. De originals uit de Vroomshoop collectie zijn al meer dan 75 jaar het fundament van de collectie en staan aan de basis van het Nederlandse slaapkamer design. Een Vroomshoop bed gaat terug naar de basis: slapen met jouw persoonlijke comfort als basis en een hoogwaardige uitstraling als bonus. Zo is het samenstellen van je slaapkamer interieur een avontuur, dat je met de meubels uit de Vroomshoop collectie aan durft.

Meubel collecties die uitblinken in design bij Vroomshoop

In de veelzijdige Vroomshoop collectie vind je alle meubels voor het inrichten van de slaapkamer. Van nachtkastjes en commodes, linnenkasten en ledikanten tot complete slaapkamers en zorgbedden: Vroomshoop heeft het allemaal. Ook seniorenledikanten en deelbare bedden zijn onderdeel van de Vroomshoop collectie. Een seniorenbed heeft een hoge instap en daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om in en uit bed te stappen. Het voordeel van een deelbaar Vroomshoop ledikant: je kunt de twee helften van het bed uit elkaar schuiven. Zo kun je zonder problemen het bed opmaken én onder de bedhelften schoonmaken. Het creëren van een ruimte, waar comfortabel slapen centraal staat, wordt met Vroomshoop dus een stuk eenvoudiger.