VNDCK

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

VNDCK

Met bedtextiel van het merk VNDCK wordt slapen iedere nacht een comfortabel avontuur. De designs van de dekbedovertrekken ademen het unieke VNDCK karakter.

VNDCK: het jongere broertje van het merk Vandyck

De kunst van bed- en badmode is aan het merk Vandyck wel toevertrouwd. Het Nederlandse merk presenteert jou al bijna 100 jaar de nieuwste trends op het gebied van bedtextiel. Tijdloze, pure producten met een originele vertaling van de modewereld naar items voor jouw interieur. Vandyck kiest daarbij voor zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, natuurlijke materialen. VNDCK is het jongere broertje van het merk Vandyck. De producten in het VNDCK assortiment zijn geïnspireerd door de mode van de straat met een vintage, rauw en industrieel karakter. Dat zie je terug in de designs van de VNDCK dekbedovertrekken. De wereld ligt aan je voeten als je kiest voor een VNDCK product in de slaapkamer. Droom weg naar verre oorden, warme stranden en arriveer op je favoriete vakantiebestemming voor een nachtje heerlijk genieten onder een VNDCK dekbedovertrek.

Tips voor slaapkamer styling met het merk VNDCK

Jij gaat je dromen achterna als je kiest voor een VNDCK dekbedovertrek. Ieder product uit de VNDCK collectie is met de grootste zorg ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Door te kiezen voor prints en teksten in sierlijke lettertypes, unieke kleurtinten en de designs net even anders dan anders te maken, is een VNDCK product altijd een goede keuze. Een groot aantal VNDCK dekbedovertrekken is dubbelzijdig te gebruiken en daarmee kies je dus eigenlijk voor twee overtrekken in één. Cadeautje van het merk VNDCK!