VANEZZA

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

VANEZZA

Een dekbedovertrek is een accessoire met karakter, die zorgt voor een uiterst comfortabele slaapomgeving. Zo is het zeker geen straf om ’s avonds naar je bed te vertrekken en te genieten van een extra lange nacht. Aangezien de mens een derde van zijn leven doorbrengt in bed is het van het hoogste belang om goed na te denken over ieder detail van het interieur van de slaapkamer. Een bed of boxspring, bedbodem, matras en hoofdkussen selecteer je om hun ondersteunende eigenschappen. En bij het kiezen van bedtextiel dat bij je slaapkamer past, trekken de exemplaren uit de collectie van VANEZZA meteen je aandacht. Met hun frisse uitstraling zijn de producten van VANEZZA een perfecte match met de stijl van jouw interieur.

VANEZZA to the rescue

Weet je niet waar je moet beginnen bij het selecteren van het juiste bedtextiel? Dan biedt VANEZZA uitkomst! Met een collectie dekbedovertrekken met een comfortabele en warme uitstraling biedt VANEZZA voor ieder wat wils. De prachtige dessins op de dekbedovertrekken variëren van romantische taferelen met vrolijk gekleurde bloemen en bloesems tot klassieke ruiten, strepen en blokken. Elk VANEZZA dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende formaten en er zijn zowel exemplaren van 100% katoen als modellen van satijn-katoen leverbaar. Zo kies je niet alleen de uitstraling van het product, maar ook het comfort van jouw VANEZZA overtrek door een materiaal te selecteren dat voor jou fijn voelt om onder te slapen.

De romantische touch van VANEZZA

Door te kiezen voor natuurlijke taferelen, zoals een compilatie van diverse bloemen op één dekbedovertrek, één bloemensoort in een aantrekkelijk grafisch design of een print van verschillende vrolijk vliegende vlinders presenteert VANEZZA je een gevarieerde collectie. Het frisse karakter van de VANEZZA dekbedovertrekken maakt de modellen geschikt voor iedere slaapkamer. Of je nu je eigen slaapkamer van een nieuw dekbedovertrek wilt voorzien, de tienerkamer een metamorfose wilt geven of de logeerkamer een nieuwe look wilt aanmeten. De dekbedovertrekken van VANEZZA toveren elke ruimte om tot een kamer waar je graag wilt verblijven. Maak van je slaapkamer het thuis waar je altijd van hebt gedroomd met het VANEZZA product van je keuze en kies voor comfortabel slapen in stijl!