Ubica

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ubica

Ubica is bekend geworden met de slaapdriehoek, een gepatenteerde formule om drie keer beter te slapen. Door het combineren van een Ubica bedbodem, matras en hoofdkussen kies je voor comfortabel slapen op het hoogste niveau.

Ontdek de slaapdriehoek van het merk Ubica

De Ubica slaapdriehoek is een gepatenteerde formule om drie keer beter te slapen, zoals het merk het zelf omschrijft. De kwaliteit van je nachtrust wordt bepaald door de volgende drie kenmerken: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Deze elementen samen vormen de Ubica slaapdriehoek. De gepatenteerde GELTEX® Inside technologie van Ubica maakt het creëren van een slaapomgeving, die past bij jouw slaapvoorkeuren, heel eenvoudig. Het eerste voordeel van de GELTEX® Inside Ubica technologie is een ideale drukverdeling voor een comfortabel gevoel. De geïntegreerde elastische eigenschappen van de gel zorgt ervoor dat een GELTEX® Inside matras de lichaamsdruk in elke slaaphouding automatisch opvangt. De open celstructuur van een Ubica matras zorgt voor maximale ventilatie, zodat er een aangenaam slaapklimaat ontstaat. Het derde voordeel van dit Ubica product is de zacht aanvoelende, maar toch stevige ondersteuning. Zo zorgen een Ubica bedbodem en Ubica matras er samen voor dat je wervelkolom optimale steun ontvangt tijdens het slapen.

De Ubica collectie: bedbodems, kussens, matrassen

Ontspannen slapen en uitgerust wakker worden, met Ubica wordt deze droom werkelijkheid. In de Ubica collectie vind je verschillende bedbodems, matrassen en hoofdkussens. Welke slaapcombinatie het beste bij jouw slaaphouding en slaapvoorkeuren past? Daar helpen onze slaapexperts je graag bij. Breng een bezoek aan de showroom in Poortvliet en ontdek de voordelen van de producten uit de Ubica collectie.