Tonon

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Tonon

Het Italiaanse designlabel Tonon ontwerpt tijdloze meubels en kiest voor design meubels waarbij jij en je interieur centraal staan.

Tonon: unieke Italiaanse design meubels

De design meubels van Tonon zijn met hun hoogwaardige basis en vleugje Italiaanse elegantie de perfecte match met jouw interieur. Culturele invloeden op het gebied van design en materialen zijn kenmerkend voor de visie van Tonon. Al sinds 1926 is Tonon een bekende naam in de design wereld van zitten. Het merk is synoniem met kwaliteit kiest voor een manier van ontwerpen, waarbij de details centraal staan. Het ontwerp van de huidige Tonon meubelen wijst terug naar de signatuur van de jaren twintig, de tijd waarin Tonon is opgestart. Maar het merk blijft bij de tijd en kiest ervoor om technologische innovatie, nieuwe materialen en ontwikkelingen te verwerken in de klassieke Tonon designs. Zo ontstaat een collectie met een internationaal karakter, dat de Italiaanse vurigheid van design laat zien. Naast de standaard collectie biedt Tonon ook de optie om meubels op maat te maken.

De eetkamerstoelen van het merk Tonon

Italiaans design met karakter, dat is waar Tonon voor staat. Dat zie je vooral terug in de bijzondere ontwerpen van de eetkamerstoelen uit de collectie. Van de ontwerper tot de vormgever en de ambachtsman, die verantwoordelijk is voor de details van ieder design, de Tonon vakmensen werken samen om stoelen van de hoogste kwaliteit te leveren. Ook ergonomie is belangrijk bij het ontwerpen van design eetkamerstoelen voor Tonon. De designs van het Italiaanse label zijn bekroond met diverse designprijzen, waaronder de prestigieuze reddot design award.