Staud

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Staud

Creëer met Staud meubels een slaapkamer met een design uitstraling. Ontdek de collectie van Staud in onze webshop of breng een bezoek aan de showroom, waar onze slaapexperts je graag meer vertellen over het merk.

Staud biedt topkwaliteit van Duitse bodem

Innovatie, degelijk vakmanschap en geavanceerde industriële productieprocessen: Staud is koploper op de markt als het gaat om slaapkamermeubels. De basis van het merk Staud is gelegd in het jaar 1653 en daarmee kan Staud bogen op een eeuwenlange ervaring. Alle Staud ontwerpen zijn uitgebreid getest en gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je kiest voor een product van de hoogste kwaliteit. Staud is een Duits merk en alle items uit de Staud collectie worden dan ook vervaardigd in Duitsland.

Het Staud stappenplan voor de schuifdeurkast

Staud is bekend om het ruime assortiment meubels voor de slaapkamer. De schuifdeurkast neemt binnen de Staud collectie een opvallende plaats in. Het merk heeft zich geconcentreerd op het vormgeven van de schuifdeurkast naar jouw persoonlijke wensen. Het stappenplan van Staud maakt het mogelijk om bij een Staud schuifdeurkast zelf elk detail te selecteren. Zo begin je met het kiezen van het formaat van de kast. De vlakverdeling van het front, keuze uit front in hout of glas in diverse kleuren en ook de romp van de kast is te leveren in diverse kleuren. De greep- en sierlijsten van een Staud kast zijn af te werken in een kleur naar keuze en je kunt kiezen voor een kast met of zonder spiegeldeur. In de collectie van Staud vind je accessoires, die speciaal voor de serie kledingkasten zijn ontwikkeld. Denk hierbij aan een passe-partout, lichtlijst of verlichtingsset. Zo geef je jouw slaapkamer een luxe invulling met de meubels van Staud.