Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Sparkling Paper

Sparkling Paper heeft een verrassende collectie van posters, kaarten en kussens voor de kinderkamer met een speelse knipoog.

Sparkling Paper producten voor de kinderkamer

Met de items uit de Sparkling Paper collectie kies je voor accessoires met een lief, stoer, retro en minimalistisch karakter. Je herkent de posters en kaarten van Sparkling Paper aan de combinatie van vrolijke kleuren en speelse prints. Een deel van het assortiment is ook in zwart-wit verkrijgbaar, zodat er voor iedere kinderkamer iets leuks te kiezen is. Zo creëer je een geheel eigen stijl in de slaapkamer van je zoon of dochter.

Een cadeautje voor je interieur en om in te pakken

De producten van Sparkling Paper zijn erg leuk om in je eigen huis aan de muur te hangen. De posters met hun speelse uitstraling zijn ontworpen voor de kinderkamer, maar je kunt er ook de muur in de woonkamer of slaapkamer mee versieren. Je bevestigt de poster eerst in een posterdisplay van Sparkling Paper. Een posterdisplay bestaat uit twee houten plankjes, waar de poster tussen geklemd kan worden, en is er met diverse kleuren en soorten ophanglussen. Zo past een Sparkling Paper product in ieder interieur. Ook de kaarten uit de collectie van Sparkling Paper zijn plaatjes om te zien en brengen een glimlach op je gezicht. Daarmee zijn ze niet alleen leuk om in je eigen interieur in te lijsten, maar ook om in te pakken en cadeau te geven. Als je op kraamvisite gaat of zomaar, om iemand te vertellen dat hij of zij speciaal is.