Sonnenstraße 11

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Sonnenstraße 11

Sonnenstrasse 11 biedt een collectie textiel producten voor de allerkleinsten. Maak het interieur van de babykamer of kinderkamer tot een warm geheel met de zachte dekens van Sonnenstrasse 11.

Sonnenstrasse 11 en het thuisgevoel in de babykamer

Het merk Sonnenstrasse 11 is ontstaan uit de wens om ieder huis om te toveren tot een warm thuis. Een thuis waar jij je dromen waar kunt maken en je kind geniet van extra comfort met de luxe wiegdekens en ledikantdekens met bijpassende lakens van Sonnenstrasse 11. Het verhaal van Sonnenstrasse 11 is persoonlijk en dat zie je terug in de designs van de producten in de collectie. De unieke producten van Sonnenstrasse 11 zijn gemaakt van 100% katoen. Dit ademende en duurzame materiaal voelt zacht aan en zorgt ervoor dat je kind lekker warm en zacht kan slapen.

De wiegdekens en ledikantdekens van Sonnenstrasse 11

De dekens van Sonnenstrasse 11 zijn gebreid en geweven van 100% katoen. Dit is het mooiste materiaal voor het maken van babydekens en geeft de babykamer een luxe uitstraling. Zo kun jij optimaal genieten van wat het allerbelangrijkste is in je leven: je kind. Kwaliteit, prijs en veiligheid zijn de dingen, waar Sonnenstrasse 11 zich op richt. Zo zijn de producten uit de collectie voor iedereen toegankelijk, want iedere ouder en ieder kind verdient een warme en huiselijke omgeving. De wiegdekens van Sonnenstrasse 11 zijn praktisch en mooi om te gebruiken in de wieg, maar ze passen ook in de kinderwagen. De dekens zijn ook perfect om je kleine in te wikkelen tijdens het voeden of knuffelen.