Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Sevn

Een meubel van het merk Sevn herken je aan zijn moderne uitstraling en eigenwijs karakter. Sevn is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van zitmeubelen om jouw woonkamer extra comfortabel te maken.

De zitmeubelen in de collectie van het merk Sevn

Met meer dan 25 jaar ervaring in de meubelbranche staat Sevn voor meubel ontwerpen van niveau. Het merk omschrijft zijn collectie als een lifestyle, moderne zitmeubelen met een eigenwijs karakter. Comfortabel zitten is het sleutelwoord voor ieder meubel uit de Sevn collectie. Daarbij wordt ieder meubel ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd naar de nieuwste trends. Het team van Sevn is gevestigd in Nederland en brengt een vleugje Hollandse nuchterheid samen met de trends op het gebied van wonen. Dat maakt de meubels uit het Sevn assortiment tot een bijzondere aanwinst voor je interieur, een zitmeubel waar je het hoogste comfort van mag verwachten. Ook is een Sevn zitmeubel bekleed met een stofsoort of leerkwaliteit in een echte trendkleur of voorzien van een bijzondere bekleding in traditionele stijl. Met Sevn geef jij je interieur de uitstraling die bij jou past.

Sevn meubels kopen? Bezoek onze showroom.

Alle meubels in de Sevn collectie zijn ontwikkeld en vervaardigd binnen Europa en daarmee kan het merk een betrouwbare levertijd en een hoog serviceniveau garanderen. Het assortiment van het Nederlandse merk bestaat uit banken en fauteuils met een exclusief karakter. De meeste banken zijn modulair en dus volledig zelf samen te stellen. Zo creëer je een bank, bankstel of hoekbank met een Sevn karakter, die perfect past in jouw interieur.