Seuren

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Seuren

Kies met een Seuren tafel voor een design meubel met een tijdloze uitstraling. De collectie van Seuren bestaat uit eettafels met een verhaal, die je helpen om jouw verhaal mooier te maken.

Ontdek de collectie Seuren tafels bij de woonboulevard

Bij het ontwerpen van tafels voor de Seuren collectie is alles mogelijk. Dat is het uitgangspunt van het merk, dat je terugziet in de designs in het assortiment meubels voor de woonkamer. De eettafels van Seuren zijn uniek en combineren de leefwereld van de mens met de kracht van de natuur. Zo ontstaat eetkamertafels met een bijzondere uitstraling en een eigen verhaal. Een verhaal dat wordt verteld door het met jouw leven te verweven. De Seuren eettafel is met eetkamerstoelen in jouw woonstijl eromheen de perfecte plaats voor urenlang tafelen. De juiste tafel uit de collectie van Seuren maakt jouw huis tot een plaats, waar gezelligheid centraal staat. Rond de eettafel worden nieuwe plannen gesmeed, ideeën bedacht en bijzondere momenten gedeeld. En dat is precies waar de ontwerpen van het design label voor staan. Ontdek de tijdloosheid van de Seuren tafel.

Maak kennis met Seuren: design, karakter, pure vrijheid

Het pure karakter van de tafels in het assortiment van Seuren laat de inspiratie van de designers zien. Ook is het een ode aan het ambacht van de meubelmaker. Want in de werkplaats van Seuren zijn vakkundige meubelmakers bezig om de tafel van jouw dromen vormen te geven. Een tafel uit het assortiment van Seuren kan volledig naar de persoonlijke wensen van een klant worden gemaakt en afgewerkt. Zo kies je met een Seuren tafel voor een persoonlijk meubel.