Royal Delft

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Royal Delft

De wereld van het klassieke Delfts Blauw blijft levend met Royal Delft. Het aardewerk van Royal Delft herken je aan de klassieke blauwe patronen op een witte ondergrond.

Royal Delft: het verhaal van het porseleinen servies

Het servies van Royal Delft is met de hand gemaakt en met de hand beschilderd. Zo is ieder item uit de Royal Delft collectie uniek en kies je voor een product met karakter. Creëer een servies, dat bij jou past met de items van het Royal Delft servies. Een leuke verrassing van Royal Delft: je kunt zelf een Delfts Blauw product ontwerpen. Zo creëer je een bijzonder cadeau voor een geboorte, verjaardag of jubileum. Ook als zakelijk geschenk zijn de producten van Royal Delft een goede keuze. Van traditionele borden, schalen en vazen tot moderne objecten: Royal Delft heeft alles in huis om jou van een prachtig cadeau te voorzien.

Ontdek de wereld van Delfts Blauw met Royal Delft

Al sinds de zeventiende eeuw wordt in de Koninklijke Porceleyne Fles in Delft het kenmerkende Delfts Blauw servies geproduceerd. Het Royal Delft servies is geschikt voor alledaags gebruik en is voor veel mensen een echt verzamelobject. Zo kun je de kunstig vormgegeven objecten van Royal Delft een mooie plaats geven achter de ramen van een vitrinekast of op het dressoir in de woonkamer. Het merk Royal Delft heeft diverse series servies in het assortiment, zodat je echt een persoonlijk servies creëert als je items uit verschillende series met elkaar combineert. Wil je het Royal Delft servies in het echt bewonderen? Kom dan zeker langs in onze showroom in Poortvliet!