Quinny

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Quinny

In de stad ben jij als een vis in het water en Quinny is daar ook op zijn best. Jullie zijn een perfect team en dat blijkt in alles. De dynamiek van actief leven en bewegen, werken en ontspannen, inspannen en genieten: Quinny ondersteunt jouw en je kleine in alles. Kies een compacte en wendbare Quinny buggy of Quinny kinderwagen uit de collectie als perfect vervoermiddel om door de stad te navigeren. Met een keuze uit verschillende designs in diverse kleurencombinaties selecteer jij het model dat past bij jou en je levensstijl.

Met de Quinny kinderwagen op avontuur

Of je dag nu een vast schema heeft of dat jij je iedere dag laat verrassen door wat het leven je brengt: Quinny is er altijd. Met slimme oplossingen voor ouders die altijd in beweging zijn, is je Quinny buggy of Quinny kinderwagen de ideale metgezel voor iedere plaats waar je heen wilt vandaag. Gezellig winkelen met je kleine, even langs vrienden voor een kopje koffie en daarna heerlijk chillen in het park is geen enkel probleem met een Quinny kinderwagen. Maak een keuze uit het ruime assortiment met daarin zowel traditionele modellen, innovatieve exemplaren en special editions, die zijn ontwikkeld in samenwerking met kenners op het gebied van mode en design en daarmee een exclusieve uitstraling hebben. Wat de dag ook voor je in petto heeft, met een Quinny kinderwagen ben jij er klaar voor!

Quinny gaat internationaal

De geschiedenis van Quinny begon in 1989, toen de eerste Quinny buggy en Quinny kinderwagen aan de wereld werden getoond. Maar de internationale doorbraak van het merk was in 1997 met de Quinny Jogger, die door zijn onderscheidende kwaliteiten een echte hit werd. Deze basis gaf het designlabel de mogelijkheid om uit te groeien tot een echt lifestylemerk met een steeds groter marktaandeel in Europa en later over de hele wereld. Met de introductie van de modellen Buzz en Zapp in 2004 transformeerde Quinny tot het gevestigde label zoals het nu is. De meest compacte en wendbare buggy in de hele wereld en een model met een totaal nieuw automatisch ontvouwsysteem waren innovatieve toevoegingen op het gebied van vervoer en daarmee een echte sensatie op de markt. Door steeds weer te kiezen voor vernieuwing en die te combineren met traditie is de Quinny familie steeds groter geworden en heeft zij verschillende prijzen op haar naam staan. Denk aan de Red Dot Award en de IF Award, waarmee de status van Quinny als designtopper wordt bevestigd.