Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

POM Amsterdam

POM Amsterdam is een design label met een herkenbare uitstraling. De sjaals, sierkussens en plaids uit de POM Amsterdam collectie geven kleur aan je interieur en je garderobe.

POM Amsterdam – Piece Of Mine

Ontdek de producten van POM Amsterdam, kleurrijke items voor je huis en jezelf. In de collectie van POM Amsterdam vind je sierkussens en plaids, maar ook sjaals. Elk POM Amsterdam product wordt afgewerkt met een unieke touch, een herkenbaar detail. Zo heeft iedere sjaal een driehoekige vorm, deze vorm is internationaal geregistreerd. De sjaals met hun vrolijke prints worden omrand met een sierbies in de vorm van een minipom of band van ecoleer met studs. Origineel en kleurrijk, dat is POM Amsterdam. Ieder POM product wordt ontworpen in hartje Amsterdam en de productie van de collectie vindt plaats in Europa.

Bekijk de producten van POM Amsterdam

In de collectie van Woonboulevard Poortvliet zijn ook de producten van POM Amsterdam opgenomen. Op de afdeling Decodesign bij Weyts Interieur kun je de plaids en sierkussens van POM Amsterdam in het echt bewonderen. Onze woonexperts helpen je graag met het combineren van verschillende kussens en het creëren van een woonstijl, die helemaal bij jou past met de producten van POM Amsterdam. Ook online vind je bij Woonboulevard Poortvliet de collectie van POM Amsterdam:

De sierkussens en plaids van POM Amsterdam zijn geïnspireerd door herkenbare beelden. Zo maak jij van je huis een thuis met een warme sfeer door het toevoegen van woonaccessoires, die een gezellige sfeer in je interieur brengen.