Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Petite Friture

Petite Friture presenteert design met een knipoog. Het designlabel geeft jonge ontwerpers een kans om hun dromen werkelijkheid te maken in het creëren van Petite Friture producten met een magisch gevoel.

Petite Friture: creatief design voor jouw huis

Als je de catalogus van Petite Friture openslaat, zie je meteen waar het designlabel voor staat. Creativiteit en passie voor ontwerpen. Vernieuwing en verbreding, accessoires met een unieke look. Petite Friture kiest voor frisse, gedurfde creaties, die ieder interieur mooier maken. Een ontwerp uit de Petite Friture collectie roept een emotie op en wordt niet door grenzen beperkt. Dat maakt de designs uit het assortiment verrassend en vernieuwend. Nieuwsgierigheid staat aan de basis van ieder Petite Friture ontwerp. Met aandacht voor detail wordt het productieproces van begin tot eind gemonitord, zodat je zeker bent van een woonaccessoire van de hoogste kwaliteit. Heb jij de lampen en accessoires van Petite Friture al in het echt gezien? Kom eens langs in Poortvliet en bewonder alle items in onze showroom.

Bekijk de collectie van het merk Petite Friture

Woonboulevard Poortvliet biedt op de afdelingen Weyts Interieur en Deco Design een selectie van Petite Friture producten aan. De design accessoires met hun grafische vormen, unieke basisidee en verfrissende uitvoering maken van jouw interieur een plaats, waar je helemaal jezelf kunt zijn. En, nog beter, een plaats, die je graag deelt met vrienden en familie. Want een huis is om in geleefd te worden. Jouw vreugde voor het leven, die wordt nog intenser met de producten van Petite Friture in je interieur.