Orrefors

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Orrefors

Met de glazen accessoires en woondecoratie van Orrefors geef jij je interieur een luxe uitstraling. De heldere glans van mond geblazen kristal geeft ieder Orrefors artikel een unieke look.

Orrefors glaswerk en de traditie van het glasblazen

Glasblazen is een ambacht, dat met de accessoires van Orrefors weer in de spotlight komt te staan. Tijdloze Scandinavische elegantie en innovatief design staan centraal in de Orrefors collectie. In het assortiment van het Zweedse merk Orrefors vind je een selectie producten van glas, die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Ook presenteert Orrefors met regelmaat een limited edition collectie met een hoog design gehalte. Het proces van glasblazen is fascinerend en resulteert in prachtige producten, die je met liefde etaleert in je interieur. De combinatie van ambacht en design levert een collectie op, die tijdloos en vernieuwend is in één. De producten van Orrefors zijn tentoongesteld op verschillende exposities en het merk heeft verschillende awards in de wacht gesleept.

De designers en design accessoires van Orrefors

Het combineren van de klassieke vormen in glas ontwerpen met een onverwacht en vernieuwend design perspectief levert een Orrefors collectie met karakter op. Orrefors en Kosta Boda zijn twee Zweedse merken, die onder dezelfde paraplu vallen. Beide werken samen met internationaal gerenommeerde designers als Anna Ehrner, Lena Bergström en Vicke Lindstrand. Een unieke samenwerking was die van het merk Orrefors met fashion designer Karl Lagerfeld. Dit resulteerde in een limited edition collectie van glazen met bijpassende onderzetters in helder glas, wit glas en zwart glas. De iconische designer Lagerfeld refereert met het ontwerpen van zijn Orrefors serie aan de modernistische ontwerpen uit de jaren zestig. Benieuwd naar alle producten van dit merk? Bekijk onze collectie online en in de showroom in Poortvliet.