Nuna

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Nuna

Nuna ontwerpt producten met een slim, veilig, eenvoudig en mooi karakter. Zo wordt het leven van jou en je kleine iedere dag een stukje mooier.

Met Nuna kinderstoelen kies je voor een betere wereld

Met de baby producten uit de Nuna collectie kies je voor een veilige omgeving voor je kind. Ieder product van Nuna is ontworpen en geproduceerd om jouw leven en dat van je kleine eenvoudiger te maken. Nuna staat bekend om innovatieve ontwerpen met een strakke en moderne look. Nuna design combineert een praktische invulling en unieke uitstraling bij het ontwerpen van de baby producten. Zo ontstaat een collectie met producten voor baby, peuter en kleuter, die de unieke werkelijkheid van het hebben van kinderen ondersteunt. Met het uitbreiden van de collectie kiest Nuna ook voor het uitbreiden van haar verwachtingen. Want eisen op het gebied van vormgeving en kwaliteit, die kun je nooit te hoog stellen. Ook kiest het bedrijf met Nederlandse wortels ervoor om trouw te zijn aan het motto ‘minder is beter’. Puur Nederlands, puur genieten met je kind.

Nuna kinderstoelen kopen bij Woonboulevard Poortvliet

In de collectie van Woonboulevard Poortvliet koop je de iconische Nuna kinderstoel. De Nuna ZAAZ heeft uitgebreide tests ondergaan op het gebied van veiligheid en voldoet daarmee aan alle Europese veiligheidseisen. De Nuna ZAAZ is meteen aan de eettafel te plaatsen, zodat je met de hele familie om tafel zit tijdens iedere maaltijd. De kinderstoel is voorzien van een 5-punts of 3-punts gordel, heeft een glijdend lift mechanisme en afneembaar speelblad en voorbeugel. Het leukste van deze kinderstoel: hij groeit met je kind mee van baby tot peuter. De Nuna stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is er altijd één die bij jouw interieur past!