Neyt

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Neyt

De collectie van Neyt bestaat uit meubels voor de babykamer, kinderkamer, tienerkamer en slaapkamer.

Neyt levert moderne meubels voor de slaapkamer

Neyt is een Belgisch familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in de productie van moderne meeneem meubels voor het inrichten van de slaapkamer. Van de babykamer naar de kinderkamerkamer, tienerkamer en volwassen slaapkamer: de collectie van Neyt heeft alle meubels die je nodig hebt. De moderne en technologisch geavanceerde productiemethode van Neyt staat garant voor meubels van de hoogste kwaliteit. Zo ben je met Neyt verzekerd van een slaapkamer interieur van de hoogste klasse en slaap je stukken beter. Want als je blij wordt van de manier waarop je jouw interieur hebt vormgegeven, is het stukken eenvoudiger om je te ontspannen en snel in slaap te vallen.

De wereldwijde bekendheid van het merk Neyt

Het merk Neyt wordt wereldwijd verkocht. De grote collectie meeneem meubelen maakt de producten van Neyt aantrekkelijk voor verschillende soorten slaapkamers. Het leuke van de Neyt collectie is dat je er ook voor kunt kiezen om meubels uit diverse series te combineren om het interieur van je slaapkamer een persoonlijke invulling te geven. Alle meubels van Neyt zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en de meeste kledingkasten, commodes en nachtkastjes zijn afgewerkt met details in metaal look. Dit geeft Neyt slaapkamer meubelen een stoere uitstraling. Combineer de Neyt meubels van je keuze met kleurrijk bedtextiel of een dekbedovertrek in neutrale kleurtinten. Voor een slaapkamer interieur, waar jij je helemaal kunt ontspannen.

Je bekijkt het Neyt assortiment in onze webshop en in de showroom in Poortvliet, waar onze slaapexperts je graag alles vertellen over de meubels in de collectie.