Mrs. Me

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Mrs. Me

De collectie van Mrs. Me wordt gekenmerkt door een onmiskenbare samenvloeiing van elementen. Een synergetische kracht, die de moderne ontwerpen een aura van verlichting en vernieuwing geeft. Daarmee zijn de sierkussens en plaids van Mrs. Me precies de producten waarmee jij je slaapkamer en woonkamer een nieuwe invulling geeft. Voor een gevoel van luxe in je hele huis. Voor jezelf zijn in elke ruimte van je huis. En voor een interieur dat altijd straalt, op elk moment van de dag en nacht en in ieder seizoen van het jaar.

Mrs. Me aan de top

Voor luxe en comfort op een geheel nieuw niveau biedt Mrs. Me alles wat je nodig hebt om je huis om te toveren tot een bijzonder lounge gebied. De moderne en internationale stijl van het bekende designlabel is geïnspireerd op de laatste trends op het gebied van mode en afgewerkt met passende details. In 2003 zag het merk Mrs. Me het licht en werd vormgegeven door designer en creative director Lianne Ernst. Het design van de producten in het assortiment staat hoog in het vaandel bij Mrs. Me en daaraan gaat een uiterst nauwkeurig designproces vooraf. Dat begint met het selecteren van stoffen in een bijzondere kwaliteit, die afkomstig zijn uit specifieke geselecteerde regio’s in Europa, die bekend staat om hun expertise op dat gebied. Deze materialen worden gecombineerd op verschillende manieren, zodat de exclusieve schoonheid van ieder uniek materiaal optimaal wordt getoond. Als op dat gebied de perfecte match is gevonden, is het tijd om met kleuren aan de slag te gaan. Wit staat altijd aan de basis van een Mrs. Me ontwerp en daarna worden zowel neutrale kleurtinten als opvallende kleuraccenten toegevoegd om het design te perfectioneren. Dat is waar inspiratie volledig tot bloei komt.

De collectie van Mrs. Me

Mrs. Me staat voor eigentijds interieurdesign, dat toepasbaar is in ieder interieur. Tevens zijn de producten van Mrs. Me authentiek en zo ontworpen dat ze naadloos aansluiten bij de persoonlijke interieurstijl van hun nieuwe eigenaar. Door zelf een mix van items te kiezen en de kracht van combineren te zien, creëer je een complete set voor het opluisteren van de woonkamer of slaapkamer. De verfijnde texturen en comfortabele eigenschappen van de gebruikte materialen voor de sierkussens en plaids zorgen voor een collectie met een elegant en aansprekend karakter, die met hun subtiele kleurenschema een luxe aanwinst zijn voor ieder huis. Maak jouw interieur een inspirerend geheel met de designs van Mrs. Me!