Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Meubitrend

Meubitrend is made in Holland, dat maakt de meubels in de collectie onderscheidend. Het vakmanschap van Meubitrend is onmiskenbaar en het merk maakt meubels op maat volgens jouw interieurwensen en beschikbare budget.

De banken en fauteuils van Meubitrend

Woonboulevard Poortvliet kiest voor de duurzaam vervaardigde meubels van Meubitrend met een selectie banken en fauteuils. Deze zitmeubels zijn van de hoogste kwaliteit en volledig gemaakt in Nederland. Het meubel van je keuze wordt op maat gemaakt volgens jouw wensen en budget en past daarmee perfect in een inspiratie omgeving. Meubitrend bestaat al sinds 1976 en de basis van het merk is gelegd door een echte Hollandse meubelmaker. Omdat de Meubitrend banken en fauteuils in Nederland worden geproduceerd, zijn ze extra snel bij jou thuis. Wat ook leuk is om te weten: ieder Meubitrend meubel is uniek en speciaal voor jou gemaakt. De Meubitrend collectie komt niet uit een opslagplaats vol kant en klare producten, maar wordt vervaardigd op basis van jouw persoonlijke wensen. En daarbij is niets te gek. Naast een model, stof en houtkleur kun je ook ieder detail van een Meubitrend meubel zelf kiezen. Wil je een andere poot onder je bank, knopen in de rug, een andere handgreep? Meubitrend regelt het voor je!

Meubitrend staat voor echt en eerlijk design

Eerlijk en duurzaam produceren is vanzelfsprekend voor Meubitrend. Het merk kent geen geheimen en nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in de fabriek in Oss. Zo kun je zien hoe echte vakmensen alles in het werk stellen om jouw perfecte meubel te vervaardigen. Ieder Meubitrend product is fair-made. Dat betekent dat er hout uit gereguleerde bosbouw wordt gebruikt en dat de olie en verf die worden gebruikt, gemaakt zijn van verantwoorde materialen.