Metaform

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Metaform

Met een tafel van Metaform maak je het interieur van de woonkamer tot een bijzonder geheel met een echte design uitstraling. Bekijk de Metaform collectie tafels nu online of bezoek onze showroom in Poortvliet.

Metaform: maatwerk en flexibiliteit in design meubelen

Het Nederlandse Metaform ontwerpt en produceert al sinds 1964 een bijzonder veelzijdige collectie tafels voor de woonkamer. Eetkamertafels, salontafels, bijzettafels: je vindt ze allemaal in het assortiment van het merk Metaform. Als je kiest voor een tafel van Metaform, kies je voor een echt maatwerk product. De eigentijdse collectie bijzettafels, salontafels en eettafels wordt in eigen fabriek gemaakt. Het unieke van een Metaform tafel is, dat hij naar wens in ieder formaat te leveren is, mits technisch haalbaar. Het frame van iedere tafel wordt gelast en afgewerkt in de eigen Metaform fabriek en is, afhankelijk van het model, leverbaar in gelakt, verchroomd en roestvrij staal. Het tafelblad van de Metaform tafels kan worden gemaakt van diverse soorten glas, keramiek, HPL, massief hout, natuursteen en quartz-composiet. De moderne materialen geven elke Metaform tafel een unieke uitstraling, passend bij jouw interieur.

De selectie tafels in het Metaform assortiment

Het kiezen van een eettafel kan echt een uitdaging zijn. Maar met de tafels van Metaform is je keuze snel bepaald. Een maatwerk eettafel is namelijk echt een uitkomst. Je kiest zelf het formaat en de materialen, zodat de Metaform eettafel perfect past in het interieur van jouw woonkamer. De moderne uitstraling van de tafel kun je benadrukken door hem te combineren met stoelen met een strakke vormgeving. Ga je voor een interieur met een uniek karakter, dan zijn stoelen met een stoere leren look of kleurrijke stof een goede keuze.