Margaret Muir

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Margaret Muir

Maak kennis met de ontwerpen uit de royale collectie van Margaret Muir. Items met een universeel elegante uitstraling, die passen in iedere slaapkamer. Elk Margaret Muir dekbedovertrek is vervaardigd van 100% perkal-katoen en is daarmee een product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Ervaar het gevoel van het zachte materiaal met zijn natuurlijke karakter en voorzie je slaapkamer van een ontwerp van internationale allure. Luxe zoals het is bedoeld komt je huis binnen met de ontwerpen van Margaret Muir.

De essentie van het merk Margaret Muir

Margaret Muir symboliseert de vrijheid om te zijn wie je bent en creëert producten die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap. Dat is dan ook waar het Margaret Muir dekbedovertrek om bekend staat: zijn verfijnde karakter met klassieke roots en een trendy uitstraling. De basis en filosofie van Margaret Muir representeert de visie van één vrouw en behelst het weergeven van ongecompliceerde verfijning. Het vangen van het karakter van de dingen om je heen en het laten bestaan van de elementen zoals ze zijn. Zo zijn de dessins van elk Margaret Muir dekbedovertrek gebaseerd op de natuur en de Oosterse cultuur. Met een injectie van de Zen levensstijl wordt de natuurlijke elegantie van het Margaret Muir dekbedovertrek tot in de finesses benut. Zo ontstaan frisse en smaakvolle ontwerpen, die elke slaapkamer omtoveren tot een luxe loft met een stijlvol karakter.

Het klassieke Margaret Muir dekbedovertrek

Elk Margaret Muir dekbedovertrek is gemaakt van 100% perkal-katoen, een hoogwaardige basis voor het optimaal genieten van je nachtrust. De lichte en serene uitstraling van het materiaal wordt gecompleteerd met chique prints van de voor Margaret Muir kenmerkende bloemen en bladeren in aansprekende kleurtinten. Hiermee krijgt het Margaret Muir dekbedovertrek een tijdloos karakter en een kenmerkende uitstraling, waarin duidelijk de signatuur van Margaret Muir te herkennen is. Al vanaf 1909 introduceert Margaret Muir steeds weer nieuwe ontwerpen, die in landen over de hele wereld een gevoelige snaar raken. De bijzonder gedetailleerde afwerking van het Margaret Muir dekbedovertrek met fijn borduursel, elegante applicaties en met de hand vervaardigd stiksel zorgt voor producten van de allerhoogste kwaliteit, die hun waarde behouden. De gratie van de natuur komt jouw slaapkamer binnen met Margaret Muir en laat je genieten van een zen moment, elke nacht weer.