Marckdael

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Marckdael

Een warm schijnsel straalt je tegemoet wanneer je jouw huis in de verte ziet opdoemen. Na een lange dag werken kun je niet wachten om plaats te nemen aan de eetkamertafel en in het sfeervolle licht van de kroonluchter te genieten van een heerlijk diner. Als er daarna nog een afspraak met vrienden of familie in de agenda staat, kun je de dag in stijl afsluiten en draai je de dimmer van de staande lampen in de woonkamer iets lager. De lampen van Marckdael passen precies bij de stijl van jouw interieur en bieden op elk moment van de dag de mate van licht die jij wenselijk vindt. Met Marckdael verlichting is je interieur compleet!

Verlichte ideeën met Marckdael

Het familiebedrijf Marckdael is gespecialiseerd in verlichting met een hedendaags karakter. De items in de uitgebreide collectie vallen in de klassiek-landelijke en modern-hedendaagse woonsfeer en passen daarmee in ieder interieur. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een neutrale kleurstelling volg je met Marckdael altijd de laatste trends. Het assortiment van Marckdael bestaat niet alleen uit hanglampen, plafondlampen en wandlampen, maar ook uit een royale selectie kroonluchters.

Marckdael staat bekend om haar assortiment met unieke lampen. Elk item in de collectie is in eigen beheer ontworpen en uitgevoerd. Daarom is gespecialiseerd maatwerk en productontwikkeling ook mogelijk bij Marckdael, zodat je jouw huis kunt voorzien van lampen, die tot in detail zijn afgestemd op je interieur. De productie vindt plaats in ateliers in Europa, zodat elk onderdeel van het productieproces tot in detail gemonitord kan worden. Door te kiezen voor enkel hoogwaardige materialen ontstaat een Marckdael collectie met een bijzondere essentie. En daarmee is Marckdael alles waar licht voor staat: sfeer, gezelligheid en warmte.

De Marckdael kroonluchter – elegantie ten top

Het klassieke ontwerp van de kroonluchter zie je voor je in een echt paleis. Of de immense hal van een chique landhuis. Aan het plafond in de balzaal van een kasteel. Daarom heeft Marckdael bij het ontwerpen van de kroonluchter rekening gehouden met de afmetingen van jouw huis. Zo kun je het exemplaar uit je dromen selecteren en met trots presenteren aan je vrienden en familie. Met Marckdael komt het interieur dat je altijd voor je hebt gezien, steeds een stapje dichterbij.