Lulujo

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Lulujo

Voor jouw baby kies jij producten van de beste kwaliteit en de collectie van Lulujo is daarom zeker een kijkje waard. Ontwerper Dawn Pottier vernoemde het merk naar haar beide dochters, Lulu en Jo. Daarmee krijgt het label een authenticiteit, die gevoelswaarde toevoegt aan de kwalitatief hoogwaardige en speels vormgegeven producten uit de collectie.

Lulujo verovert de wereld

Het merk Lulujo begon klein, bij Dawn Pottier thuis. Tijdens haar zwangerschapsverlof bedacht Dawn het concept van Lulujo en produceerde ze de eerste collectie bij haar thuis. Al snel werd het merk groter dan dat en in 2010 werd Lulujo in heel Canada gelanceerd. Ondertussen is de productie verplaatst naar het buitenland en is Lulujo in de hele wereld een gevestigde naam.

De producten van het Canadese label zijn altijd handig om in huis te hebben voor je zoon of dochter. En de prachtige Lulujo items zijn ook fijn om weg te geven als cadeau! Zo geef je bij een kraamvisite bij je zus, vriendin of buurvrouw een product van de hoogste kwaliteit cadeau, dat jarenlang meegaat. Verspreid het bijzondere verhaal van Lulujo en maak iedereen in je omgeving enthousiast over dit merk, dat kiest voor een duurzame productiemethode zonder het gebruik van schadelijke stoffen om jouw kleine het beste te bieden.

De inbakerdoeken van Lulujo

Het Canadese merk Lulujo biedt een collectie premium babyproducten met een functioneel karakter, die zijn vervaardigd van prachtige stoffen. Het bekendste producten van Lulujo is de inbakerdoek. Elke inbakerdoek is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige dubbellaags katoenen mousseline met een ultra-zacht karakter en voorzien van een unieke print. Van prachtige bomen, bloemen, vliegers tot olifanten en nijlpaarden: de inbakerdoeken van Lulujo zijn verkrijgbaar in een enorme variëteit aan prints en kleuren. De standaard inbakerdoek is uitgevoerd in extra groot formaat, voor een comfortabele omgeving voor je baby en zodat jij zeker weet dat de inbakerdoek groot genoeg is. De Lulujo inbakerdoek is ook verkrijgbaar in miniatuur formaat en deze is niet alleen te gebruiken als inbakerdoek. Hij is ook handig als handdoek voor je kleine na het nemen van een bad, als dekentje in de wieg of Maxi-Cosi en als bedekking tijdens het voeden.