Lodger

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Lodger

Lodger is een icoon in de babywereld met innovatieve en originele producten voor baby’s, die het leven van ouders eenvoudiger maken.

Lodger: eigenzinnig design van Nederlandse bodem

De ontwerpen van Lodger herken je aan hun innovatieve karakter. Het merk is bekend geworden met de wrapper, een product, dat iconisch is geworden voor Lodger. Dit product heeft ook de aanleiding gevormd tot het bedenken voor de naam van het merk Lodger. De naam Lodger betekent letterlijk ‘inwonende’ of ‘kamerbewoner’ en geeft daarmee het knusse gevoel aan dat je kleine krijgt als het in de wrapper wordt gewikkeld. De collectie is ondertussen uitgebreid met verschillende producten, die allemaal één ding gemeen hebben: comfort en veiligheid voor je baby. Zo weet je zeker dat je met een Lodger product kiest voor een item, dat is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Een leuke bijkomstigheid: de hippe prints en kleuren waarin de producten voor de babykamer zijn afgewerkt. Je kunt de Lodger kleding en accessoires niet alleen binnenshuis gebruiken, maar ze zijn ook onderweg erg handig. Zo geniet je met je kind van de mobiliteit en flexibiliteit van Lodger.

Het veelzijdige assortiment van Lodger

Niet alleen de Lodger wrapper is een echte must have, ook de andere producten uit het veelzijdige assortiment zijn fijn om bij de hand te hebben. Alle Lodger items zijn gemaakt van gebreide stof, omdat het materiaal op deze manier beter warmte vasthoudt en lucht doorlaat. In de collectie vind je lakens en dekens, hoezen voor het aankleedkussen, slaapzakken, stofjes, mutsen en wanten. Kwalitatieve producten met een comfortabele zachte feel en goede pasvorm. De babykleding van Lodger is niet alleen fijn om in de kast van je zoon of dochter te hebben, maar ook erg leuk om cadeau te geven.