Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Liv n Taste

Bij Liv ’n Taste staan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame productie centraal. Dit resulteert in een collectie bijzondere producten: premium thee en koffie in een unieke geschenkverpakking.

Liv ’n Taste: een cadeau voor iedereen

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor je vader, beste vriendin of collega? Dan vind je altijd een geschikt presentje in de Liv ’n Taste collectie. Het Liv ’n Taste assortiment bestaat uit verschillende teabrewers en coffeebrewers met een persoonlijk tintje. Zo is ieder product voorzien van een unieke geschenkverpakking met inspirerende quote. De 'hiep hiep hoera' teabrewer is perfect om cadeau te geven bij een verjaardag, terwijl de quote 'when nothing goes right, go left' een goede keuze is om iemand een hart onder de riem te steken. Kies je voor een luxe cadeauset? Dan zie je in de verpakking twee teabrewers, twee glazen en een leuk extraatje. Denk hierbij aan een zakje chocolade dadels of een flesje kaneelsiroop. Zie je meer in koffie dan in thee? Ook de coffeebrewers zijn er in een luxe geschenkverpakking. Zo is er een set van twee coffeebrewers met twee glazen en een zakje bruine suiker met een flesje Cointreau. Of een set coffeebrewers met twee glazen en een flesje kaneelsiroop. Zo geef je een echt genietmoment cadeau, perfect voor iedere gelegenheid.

De visie van het merk Liv ’n Taste

In het jaar 2015 is Liv ’n Taste begonnen met het importeren en verkopen van een collectie eerlijke producten van de hoogste kwaliteit. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hierbij centraal. Dat krijgt vorm in de keuze voor kleine producenten, die voor een groot deel gebruik maken van lokale en biologische ingrediënten. Liv ’n Taste houdt ook bij het maken van de verpakkingen rekening met mens, dier en milieu. Kies je voor een Liv ’n Taste cadeau, dan kies je voor een duurzaam artikel met een verhaal.