Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

KAAT Amsterdam

Het interieur- en lifestyle merk KAAT Amsterdam heeft een collectie boordevol unieke accessoires, die jouw interieur een internationale sfeer geven.

Met KAAT Amsterdam breng jij je interieur tot leven

De inspiratie van KAAT Amsterdam is te zien in ieder product in de collectie. Een KAAT Amsterdam sierkussen laat je rond de wereld reizen en je ontmoet nieuwe mensen en culturen. Zo is iedere KAAT Amsterdam accessoire uniek en krijgt het interieur van je woonkamer of slaapkamer een bijzondere uitstraling. Het warme klimaat van Afrika, de kleurrijke cultuur van Azië en de prachtige natuur van Amerika: met de woonaccessoires van KAAT Amsterdam bekijk jij ieder continent vanuit een nieuw perspectief. En het leuke is, dat jouw interieur in een handomdraai een andere uitstraling geeft met accessoires van KAAT Amsterdam. Laat je inspireren door de kleuren, plaatjes en materialen van de KAAT Amsterdam kussens.

Lees alles over de sierkussens van KAAT Amsterdam

KAAT Amsterdam is een interieur en lifestyle merk, gevestigd in Amsterdam. De collectie van KAAT Amsterdam is geïnspireerd op verschillende werelddelen en zo worden de producten ook gepresenteerd. Bekijk en bewonder alle items uit de KAAT Amsterdam collectie in onze webshop of breng een bezoek aan de showroom. KAAT Amsterdam biedt sierkussens met een subtiele uitstraling in een opvallende kleurtint of juist met een naturel look. Sierkussens van KAAT Amsterdam zijn er ook met een uitgesproken karakter, zoals een kussenhoes van exclusief materiaal, een bijzondere print of een combinatie van deze kenmerken. Zo creëer jij in je interieur je eigen verhaal met KAAT Amsterdam.