House Doctor

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

House Doctor

De unieke stijl van House Doctor herken jij meteen. De ruimtelijke vormgeving van elk product in de collectie, de unieke materiaalkeuze en eigentijdse kleurstelling. De uitstraling van trendy nonchalance met een eigenwijs randje. House Doctor daagt je uit om je huis een nieuwe invulling te geven zonder de basis te veranderen. In je woonkamer een touch of green, de keuken een industriële lamp en de slaapkamer een verzameling stoere lijsten aan de muur. Zo pas je het interieur van je huis in een handomdraai aan voor het nieuwe seizoen of breng je een frisse wind in huis met een nieuwe trendkleur!

De interieurvisie van House Doctor

Het Deense designlabel House Doctor gelooft dat iedereen een huis verdient met een persoonlijk stempel. Een interieur met inspirerende details, waar je steeds weer energie uit haalt en daarna met nieuwe moed naar je werk vertrekt. Met het toevoegen van de trendy interieuraccessoires uit de collectie van House Doctor geef jij je interieur een luxe vibe. House Doctor zorgt voor de dagelijkse vitamineboost en geeft je interieur een feestelijke sfeer. Zo ervaar je de kracht van je interieur elke dag opnieuw en verdiep jij je passie voor het leven. En met een provocatief randje aan elke ruimte van je huis wordt je steeds geprikkeld om te streven naar perfectie. House Doctor moedigt je aan tot het mixen van kleuren, stijlen en materialen. Mixen in plaats van matchen, zodat je ruimtes creëert met een uniek karakter, die rust weerspiegelen.

House Doctor creëert een oase van rust

House Doctor gelooft in wonen met een tijdloze basis met trendy accessoires als extra. Vang de sfeer van het seizoen in de accessoires die je neerzet in je huis. Of laat je persoonlijke visie op wonen tot uitdrukking komen in de items die je selecteert om op te hangen aan de muur of neer te zetten op het dressoir. House Doctor staat garant voor een stijlvoller, geïnspireerder en meer persoonlijk thuis. Zo geef je jouw thuis een sfeer van rust en bezinning, waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Verwelkom je gasten met open armen en laat ze proeven van de unieke sfeer die jouw huis kenmerkt.