Happy @ Home

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Happy @ Home

Voor een huis met een rustiek karakter vind je in het assortiment van Happy at Home precies de items die jouw woondroom compleet maken. Items met een karakteristieke kleurencombinatie van white en clay met rotan accenten. Kasten en tafels van onderhoudsvrij melamine, die ook ideaal zijn wanneer er kleinere kinderen in huis rondlopen. En unieke items, zoals een stoere wijnkast of een robuuste sidetable. Zo biedt Happy at Home voor ieder wat wils.

Happy at Home als lifestyleconcept

Het toegankelijke karakter van de Happy at Home collectie maakt de meubels van het merk geschikt voor ieder huis. Door een bijzondere mix van moderne en landelijke meubels creëer je een interieur met een verwelkomend karakter. Happy at Home staat garant voor meubels van de hoogste kwaliteit, zoals een klassieke bank met een luxe leren bekleding en een extra hoge rug. Of een barkruk met een robuust metalen onderstel, waarmee het zitmeubel een vintage look krijgt. Stoere eetkamerstoelen met een bekleding in opvallende kleurtinten, die ook goed met elkaar te combineren zijn. Zo kies je met Happy at Home voor een interieur dat jouw stijlstempel draagt en daarmee tot in detail aansluit bij jouw visie op wonen.

Een Happy at Home eetkamertafel met een rustieke look zorgt voor een eethoek met karakter, waar plaats is voor etentjes met de hele familie of een groepje vrienden. Zo maak je de eethoek het centrum van je huis, waar iedereen altijd welkom is. Door het toevoegen van een aantal kleinere Happy at Home meubels, zoals een vierkante bijzettafel op wielen, een wandtafel of een wijnkast bepaal je de woonstijl van je huis.

Wereldwijde woontrends bij Happy at Home

Het ontwerpteam van Happy at Home selecteert de leukste internationale woontrends en vertaalt deze naar ontwerpen die passen bij de essentie van de Happy at Home collectie. De klassiekers blijven onderdeel van het assortiment en worden vergezeld door de nieuwe aanwinsten. Door elk ontwerp in house te ontwerpen en vorm te geven, staat Happy at Home garant voor meubels van de hoogste kwaliteit. Er is gekozen om vooral gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals hout, leer en stof. Deze materialen laten zich onderling goed combineren en Happy at Home laat jou de vrije keuze in het selecteren van een bekleding, kleur of afmeting bij de meubels die je kiest.