Gealux

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Gealux

Het merk Gealux staat bekend om meubels, die garant staan voor goed en comfortabel zitten. De uitgebreide Gealux collectie biedt meubels voor ieder interieur en geven je woonkamer een bijzonder stijlvolle uitstraling.

Gealux meubels met slimme comfort functies

De collectie van het merk Gealux bestaat uit banken, relaxfauteuils, fauteuils en eetkamerstoelen. Met meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van ontwerpen en produceren van meubels is een Gealux zitmeubel een innovatief item met een comfortabele zit. De ontwerpers van Gealux werken er iedere dag hard aan om een balans te vinden tussen esthetiek, kwaliteit en comfort. Zo worden vorm en functie gecombineerd tot een Gealux meubel van de hoogste kwaliteit. Om designs van bijzondere kwaliteit te kunnen garanderen, werkt Gealux samen met bekende internationale ontwerpers, zoals Hugo de Ruiter, Frans Schrofer, Gijs Papavoine en Mathias Fischer.

De voordelen van het Gealux assortiment

Gealux presenteert zich als speler in de markt door de slogan ‘goed en comfortabel zitten’. Dit wordt waargemaakt door de relaxfauteuils en banken in de collectie te voorzien van slimme comfortfuncties. Naar wens zijn manuele of elektrische relaxen toe te voegen aan ieder Gealux zitmeubel. Zo creëer je een meubel, dat qua vorm en inhoud volledig past bij jouw interieurvoorkeuren. De rugleuning van alle Gealux fauteuils hebben een topswing, ook wel verstelbare hoofdsteun genoemd. Naast keuze uit verschillende comfortfuncties, kun je bij de meubels uit de Gealux collectie ook kiezen voor een bekleding in stof of leer in verschillende kleuren. Zo kies je met een Gealux bank, fauteuil of stoel niet alleen voor een meubel in hoogwaardig comfort, maar ook een meubel met een stijlvolle uitstraling, dat past bij jouw persoonlijke interieurstijl.