Ferm Living

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ferm Living

De zon laat voorzichtig haar eerste stralen van de dag door het grote raam je woonkamer binnen vallen. Je komt net aanlopen en koestert de zachte warmte van dit moment, terwijl je plaatsneemt op je favoriete bank met een verzameling kleurrijke kussens met grafische prints. Het is nog wat kil in huis zo vroeg op de dag, dus je legt even een fijne plaid over je benen terwijl je geniet van je eerste kopje thee of koffie. Met de rust die je interieur uitstraalt, ben jij helemaal klaar om de dag in stijl tegemoet te treden!

Scandinavisch wonen in een notendop

Een sfeer van onbezorgd genieten, dat is Scandinavisch wonen in een notendop. En daar komt Ferm Living om de hoek kijken, want de ontwerpen van dit label plaatsen zich in de designtraditie van Scandinavië, waarbij licht en ruimte wordt gecombineerd met een retrocharme en een grafische edge. De signatuur van Ferm Living herken je altijd en overal. Met producten voor iedere ruimte van je huis ben jij niet meer weg te slaan bij onze webshop of in de showroom, want het liefst koop je ze allemaal!

Niet alleen de woonkamer en keuken worden voorzien van de mooiste accessoires van Ferm Living, maar ook de kinderkamer krijgt een make-over met het vrolijke grafische behang uit de ruime collectie. En het kantoor krijgt een lichte invulling met een ruimtelijk vormgegeven bureau in een combinatie van wit en licht hout met de Ferm Living magazine holder aan de muur voor een opgeruimd geheel en voor een accent van kleur kies je voor de spear basket of één van de draadmanden uit de collectie. Zo sier je elke ruimte van je huis met de mooiste musthaves van Ferm Living voor een geheel van onbezorgd genieten en ontspannen.

Ferm Living: ruimte, licht en liefde

De roots van Ferm Living bevinden zich in Denemarken, waar designer Trine Andersen in 2005 startte met de verkoop van haar zelf ontworpen producten. Ze kiest voor moderne producten met een warm karakter, die zich thuis voelen in iedere ruimte van je huis en met hun duidelijke en onderscheidende stijl altijd te herkennen zijn. Haar visie op ontwerpen komt recht uit haar hart en daarom creëert ze simpele en sterke producten van eerlijke materialen. Duurzame en organische alternatieven zoals katoen, papier, leer, hout en metaal worden gebruikt waar mogelijk. En hiermee onderscheidt Ferm Living zich op het gebied van woondesign en werden de producten van het merk een internationaal succes.

Het logo van Ferm Living is een vogel, die klaar zit om op te vliegen van een boomtak. De motivatie van Trine Andersen om te beginnen met Ferm Living wordt in deze simpele grafische weergave getoond. De vogel staat symbool voor een nieuw begin, het aangaan van een nieuwe uitdaging. En de briljante ideeën van Ferm Living? Die blijven komen, want zolang Trine haar gevoel blijft volgen, worden wij gelukkig van de prachtige items die aan de collectie worden toegevoegd!