Fair and cute

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Fair and cute

Voor het inrichten van de babykamer kies je producten die passen bij de stijl die je voor ogen hebt. Fair and Cute daagt je uit om items te selecteren met een praktische en tijdloze uitstraling, die zijn vervaardigd op een eerlijke manier. Producten die met hun elegante look niet alleen prachtig staan in de kinderkamer, maar zich ook thuis voelen in de woonkamer. Functionele artikelen die na de babytijd onderdeel blijven van je interieur en zich moeiteloos aan hun nieuwe invulling aanpassen.

De uitdaging van Fair and Cute

De ontwerpers van Fair and Cute hebben zichzelf een bijzondere uitdaging gesteld. Om producten te ontwikkelen die functioneel zijn voor de allerkleinsten en met hun trendy uitstraling ook aansluiten bij het interieur van je huis. Zo kies je voor items met een typisch Fair and Cute karakter, die de uitstraling van je interieur versterken. Van stoere opbergmandjes in verschillende formaten, die gehaakt zijn van 100% biologische katoen tot schattige knuffels, die ook prachtig zijn ter decoratie in de kinderkamer! En praktische items als wiegdekens en kruikenzakken in aansprekende kleurtinten zijn ook onderdeel van het Fair and Cute assortiment.

Door de neutrale kleurtinten zijn alle Fair and Cute items geschikt voor jongens en meisjes en passen ze in iedere kinderkamer. De visie van de oprichter van Fair and Cute kwam tot leven in de invulling van de huidige collectie, die bestaat uit een selectie kwalitatief hoogwaardige producten. Het label staat bekend om zijn bijzondere textielcollectie met een chique uitstraling, die Fair and Cute met trots presenteert op de Nederlandse markt.

Fair and Cute: een eerlijk label

De basis van Fair and Cute is het fairtrade label. Elk product uit het assortiment is vervaardigd van duurzame producten en op basis van een eerlijke productiemethode. Een deel van de Fair and Cute collectie wordt in Nederland gemaakt, het andere deel wordt vervaardigd in Nepal. De werknemers van Fair and Cute ontvangen hiervoor een eerlijk loon en werken onder goede arbeidsomstandigheden. Ook over de materiaalkeuze van de Fair and Cute artikelen is nagedacht. Zoveel mogelijk wordt gebruikgemaakt van biologische katoen, zodat je kiest voor items met een duurzame basis, die jarenlang meegaan.