EGLO

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

EGLO

Een zacht schemerlicht brengt een warme sfeer in de woonkamer en dat is precies je doel voor deze avond. Je dimt het felle licht van de wandlampen, doet de hanglamp helemaal uit en stelt de spotjes zo in, dat ze de accessoires op het dressoir en in de vitrinekast beschijnen. Een aura van licht schijnt om de zithoek, waar je zo meteen gaat plaatsnemen om te genieten van een heerlijk kopje thee of koffie, samen met je beste vrienden. Een warm licht straalt door het raam en biedt een verwelkomende aanblik voor je gasten. Samen met EGLO creëer jij een onweerstaanbaar stijlvol interieur met een gastvrije gloed voor exclusief wonen!

EGLO lampen: voor verlichte geesten

Maak kennis met de lampen van EGLO, de trendsetter op het gebied van verlichting. Gestart in 1969 in Tirol en nu een wereldwijde sensatie op het gebied van verlichting. Door te luisteren naar de wensen van de klant en deze door de designers te laten toepassen in de ontwerpen voor de nieuwe collectie biedt het assortiment voor ieder wat wils. De moderne EGLO lampen zijn zeer veelzijdig en daarom geschikt voor gebruik in combinatie met iedere interieurstijl. En met een EGLO collectie die bestaat uit hanglampen, kinderverlichting, plafondlampen, spotjes, tafellampen, vloerlampen en wandlampen zit de ideale lichtbron voor jou er zeker tussen!

Duurzaamheid en het beschermen van het milieu zijn belangrijk voor EGLO en daarom stellen ze alles in het werk om deze doelen centraal te stellen. Zo gebruiken ze uitsluitend recyclebare en milieuvriendelijke materialen en verpakkingen met een zo klein mogelijke omvang, die op de juiste manier weer worden hergebruikt. De transportafstanden worden zo kort mogelijk gehouden en, wat zeker ook belangrijk is, EGLO overtuigt haar klanten van het belang van het beschermen van het milieu!

EGLO lampen centraal

Niet alleen met woorden, maar ook met praktische oplossingen is EGLO het designlabel wat je kiest voor passende verlichting voor iedere ruimte van je huis. De EGLO lampen in de ruime collectie zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd met montage instructies, zodat ze snel klaar zijn om je huis te verlichten. Hoge kwaliteit is vanzelfsprekend bij EGLO; elk personeelslid is deskundig geschoold en werkt volgens internationale veiligheidsnormen. Hiermee is elke EGLO lamp een kunstwerk, dat een centrale plaats verdient in je huis. Selecteer verschillende EGLO lampen om elk moment van je dag te voorzien van een warm schijnsel met klasse.