Eastborn

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Eastborn

Word iedere dag opnieuw wakker in een ruimte die je inspiratie en energie geeft. Een omgeving die je met liefde hebt vormgegeven en waar je met passie de puntjes op de i hebt gezet. Al je slaapwensen werden werkelijkheid met het selecteren van de juiste producten uit de Eastborn collectie. Een elegant vormgegeven boxspring met een stevige Eastborn matras verandert de slaapkamer in een ruimte voor ontspannen genieten met een omlijsting van comfort en ondersteuning. Want met een boxspring en bijpassende Eastborn matras ben je verzekerd van de beste nachtrust en de mooiste slaapkamer, die zijn vormgegeven naar de laatste trends.

Eastborn, specialist in slapen

Spring je bed uit en omarm de dag met Eastborn. Het kwaliteitslabel staat garant voor Nederlandse kwaliteit met service en betrouwbaarheid, zoals alleen Eastborn dat kan. Maak je keuze uit een ruim aanbod boxsprings en matrassen en selecteer de producten die de perfecte match zijn met jouw slaapwensen. Op het gebied van comfort en ondersteuning biedt Eastborn alles wat je nodig hebt en elk product uit het ruime assortiment is ook voorzien van een vormgeving naar de nieuwste ideeën in woondesign, zodat je kiest voor een geheel dat past bij je interieur. Van klassiek tot rustiek, lichte natureltinten en donkere aardekleuren, strakke ontwerpen en vloeiende vormen: Eastborn heeft het allemaal.

Een goede en gezonde nachtrust verbetert je concentratievermogen en maakt je energieker. De slaapexperts van Eastborn weten dat en helpen je daarom bij het kiezen van de boxspring en de Eastborn matras die bij jou passen. Doe inspiratie op in de webshop en kom langs in de showroom voor een slaapadvies op maat!

De kwaliteit van Eastborn

Met je keuze voor Eastborn is niet alleen fijn slapen een stapje dichterbij. Je kiest dan ook voor kwaliteit en duurzaamheid, want voor het produceren van de collectie worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. Met innovatie als één van de belangrijkste speerpunten zijn de ontwerpers van Eastborn voortdurend bezig om nieuwe elementen te implementeren in de designs, zodat ze niet alleen voldoen aan de eisen van de consument, maar ook geplaatst worden in de top op het gebied van kwaliteit. Laat je verleiden door de stijlvolle vormen van een boxspring met Eastborn matras en combineer hem met bijpassende accessoires in de woonstijl van je keuze voor een slaapkamer met een verwelkomende uitstraling en een warme sfeer, waar je iedere dag de essentie van thuis komen ervaart!