Dutch Rose

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Dutch Rose

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Of de leukste items om neer te zetten in de vitrinekast in de woonkamer? Dan is het Dutch Rose servies precies wat je nodig hebt. Een selectie van prachtig vormgegeven basics, waar je naar eigen inzicht een authentiek mix & match servies mee kunt samenstellen. Het Dutch Rose servies is ideaal als je niet houdt van de echte basics en liever een zwart-wit servies voor je hebt dan items met felle kleurtinten. De items van Dutch Rose zijn tijdloos en daarom kies jij voor deze stijlvolle accessoires als extra voor je servies of je interieur!

Dutch Rose: een tafelschikking in zwart-wit

Met de producten van Dutch Rose kies je voor items met een exclusief karakter, die allemaal net iets van elkaar verschillen. Het servies is vervaardigd van hoogwaardig porselein in wit met opvallende grafisch vormgegeven prints in zwart. Kies je voor een servies dat geheel bestaat uit de zwart-wit items van Dutch Rose, dan ontstaat een trendy geheel met een stoere uitstraling. Een feestelijk gedekte tafel voor het vieren van een feestje sier je met de items uit de Dutch Rose collectie. Of kies je voor een high tea? Ook dan kun je met de Dutch Rose items een bijzonder geheel creëren. Op de etagère presenteer je een selectie heerlijke petit fours of hartige hapjes, die je gasten op de bijpassende petit four bordjes kunnen leggen. De basis van ultiem genieten!

De trendy Dutch Rose collectie

Elk item van het Dutch Rose servies is met liefde ontworpen en vervaardigd. Dat zie je meteen wanneer je één van de items van het designlabel in handen krijgt. De bijzondere prints en fijne teksten, die op de borden, bekers en kommen zijn geprint, brengen iedere dag weer een glimlach op je gezicht. De producten worden geleverd in een stijlvolle cadeauverpakking, met de tekst ‘It’s the mix that makes the match’. Een treffende frase, die de essentie van het Dutch Rose servies tot uitdrukking brengt. Maak elke dag iets bijzonders van je tafel en vier feest met het Dutch Rose servies!