de Sede

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

de Sede

De Sede laat je zien wat vernieuwing is. De Sede staat garant voor innovatie op het hoogste niveau. De Sede maakt design tot wat het vandaag de dag is. De gestroomlijnde magie van het bekende designlabel laat je extra genieten van elk moment dat je thuis doorbrengt. De exclusieve zitmeubels van het Zwiterse de Sede toveren je interieur om tot een oase van rust en verfijning. Een plaats waar creativiteit een geheel eigen leven gaat leiden. Een vacuüm in tijd en ruimte, waar de kracht van het nu centraal staat.

Kennismaken met: de Sede

Al meer dan vijftig jaar vertellen de kwaliteitsmeubels van de Sede hun eigen verhaal. Een geschiedenis van leven, dromen en genieten. Van hoogwaardig comfort, het combineren van de beste materialen en designs tot het ontwikkelen van de mooiste creaties. Bij de Sede staan het vakmanschap en de traditie van ontwerpen altijd in de spotlight. Kwaliteit en innovatie zijn kernbegrippen, die zichtbaar worden in alle meubels in het assortiment.

Ben jij op zoek naar meubels die jouw levensstijl ondersteunen? Items die passen bij jouw manier van leven en je interieur omtoveren in een geheel met ongekende klasse? Dan biedt de Sede precies wat jij nodig hebt. Een selectie meubels van topkwaliteit, die laten zien dat het bereiken van een interieur met tijdloze elegantie binnen handbereik is. Het combineren van luxe stoffen en leersoorten met poten of een onderstel van roestvrij staal of blank hout, de Sede biedt voor ieder wat wils.

De Sede laat je Zwitsers genieten

Het Zwitserse designlabel de Sede heeft een sterk gevoel voor kleur en biedt zitmeubels, die passen bij een luxe levensstijl. De strakke vormen en het moderne design van de Sede laten je genieten op het hoogste niveau. Het vakmanschap van het merk houdt niet op bij het ontwerpen van de meubels in het ruime assortiment. Je kunt ook kiezen voor maatwerk, waarbij elk detail van het meubel op jouw interieur wordt afgestemd. Dat gaat zo ver, dat je zelf het leer van het zitmeubel van je keuze kunt laten verven in iedere RAL kleur. Zo creëer je samen met de Sede de vormgeving van je droomhuis, zoals je het altijd voor je hebt gezien.